Chindia, remiză cu Ștefănești

01 Mar. 2012, 16:02 Pregătiri, amicale
Chindia,** remiză cu Ștefănești

Chindia Târgoviște a disputat ieri un amical contra echipei de Ligă a III-a, CS Ștefănești, pe care l-a terminat la egalitate, scor 1-1. Meciul s-a disputat la Complexul Sportiv FRF din Buftea. Liviu Mihai (10) a deschis scorul pentru ilfoveni, în timp ce pentru dâmbovițeni a egalat într-un târziu Mihai Voduț (68).

Antrenorul Flavus Stoican nu s-a putut baza pe Ionuț Șerban și Alexandru Băluță (convocați la lotul național de tineret) și nici pe Cornel Dinu, Ovidiu Morariu, Mădălin Mihăescu, Georgian Honciu, Cristian Cherchez, Răzvan Dobre și Ionuț Radu (toți cu probleme de sănătate).

Marcatorul Chindiei, Mihai Voduț, provine de la grupa de juniori B a clubului târgoviștean și a fost convocat în premieră la o acțiune a lotului de seniori.

CS Ștefănești – FC Chindia Târgoviște 1-1 (1-0)
Liviu Mihai (10) / Voduț (68)
Chindia a început în următoarea formulă: Perianu – Pătru, Rădoi, Mladen, Voineag – Horvath, Anton – Bușu, Poiană, Gavrilă – Verdeș. Au mai evoluat: Omuț, Calu, Ispas, Petrea, Bușică, Negoescu, Voduț.

Băluță și Șerban au jucat cu Cehia U21!

Cei doi fotbaliști ai Chindiei convocați la naționala U20 au intrat în teren spre finalul meciului cu Cehia, pierdut de tricolorii mici cu 0-3 la Ploiești. Șerban a fost introdus în joc în minutul 63, iar Băluță zece minute mai târziu. „Păcat că s-a terminat așa. Mi-aș fi dorit să joc mai mult. Dacă nu luam golul acela în debutul meciului, poate că altul ar fi fost rezultatul. Stadion frumos, dar atmosfera nu a fost cea pe care ne-o doream.”, a declarat Băluță, care a debutat miercuri la naționala sub 20 de ani.

În tribune s-au aflat și Flavius Stoican și Sorin Lungu, antrenorul și respectiv vicepreședintele Chindiei.

Articol scris de Ionuț MARIN

Foto: FC Chindia Târgoviște

01 Mar. 2012, 16:02 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă