Catanzariti l-a întors pe Falub din drum: „L-am convins să nu renunțe”

Marius ANGHEL 02 Aug. 2013, 11:38 Pregătiri, amicale
Catanzariti l-a întors pe Falub din drum:**

Adrian Marțian n-a ajuns ieri la Arad, dar l-a informat pe partenerul său de la UTA, Giovanni Catanzaritti, că vineri va fi aici și va clarifica lucrurile. Italianul i-a transmis ieri că nu va mai semna niciun act oficial la UTA cât timp Marțian nu-și respectă promisiunile.

Între timp, Catanzaritti a luat legătura cu Adrian Falub, care-și anunțase despărțirea de Arad. „Mâine va veni și el aici, l-am convins să nu renunțe”, a dezvăluit președintele utist.

Pascariu s-a pregătit cu UTA, dar și-ar putea face bagajele pentru Rapid

Pentru a treia zi consecutivă, antrenamentul Bătrânei Doamne a fost condus de George Neagu și Dan Țapoș, iar la el a participat și Claudiu Pascariu. Acesta i-a cerut voie președintelui Catanzariti să facă o mișcare înainte de a ști dacă Rapid București îi va oferi o șansă în Liga I.

Fundașul central și Marius Chindriș au susținut recent probe în Giulești, Pascariu putând profita de faptul că patronul Nicolae Cristescu i-a pus la colț pe Abrudan și Orosz.

Revenind la ședința de pregătire de joi seara, atmosfera a fost destul de proastă și asta pentru că există fotbaliști neplătiți de aproape cinci luni, iar pentru cei nou veniți nu există perspective. Se aude că de vineri la Arad va reveni cel puțin Marius Suller, dacă nu va accepta și Adrian Falub sa mai cedeze o dată rugăminților lui Giovanni Catanzariti.  Cert este că se mai încheie o săptămână în care problemele macină clubul, respectiv vestiarul textilist, și asta pentru că Adrian Marțian continuă să puncteze doar la capitolul promisiuni.

Cu patru săptămâni și jumătate înainte de reluarea ligii a doua, utiștii au efectuat doar antrenamente ușoare, cât despre cantonament și meciuri amicale nu poate fi vorba deocamdată.

Monac continuă să stea departe de alb-roșii

Deși mai are contract cu UTA și memoriul său încă nu a fost judecat, Cristian Monac continuă să ignore avertismentele conducerii din Calea Aurel Vlaicu, care îl așteaptă la pregătire de mai bine de o săptămână.

Atacantul utist e convins că va scăpa de gruparea arădeană după ce a intrat în cercul de influență al celor de la FC Vaslui, care l-au sfătuit și ajutat să facă demersuri legale pentru a deveni jucător liber. Degeaba oficialii textiliști au trimis salariul pe luna aprilie prin poștă fotbalistului, căci întârzierea de o zi va fi cu siguranță valorificată de influenții oameni ai lui Adrian Porumboiu.

Acestea fiind spuse, din vechiul lot, UTA mai rămâne deocamdată doar cu Bârză și Neagu, plus tinerii Raț și Gornic.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 02 Aug. 2013, 11:38 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă