Cât chin! CSMS Iași a tremurat pentru o victorie cu Știința Miroslava

Marius ANGHEL 22 Jul. 2013, 11:24 Pregătiri, amicale
Cât chin!** CSMS Iași a tremurat pentru o victorie cu Știința Miroslava

Fotbalistii de la CSMS Iasi resimt din plin decizia luata de FRF, prin care sunt obligati sa joace din toamna in esalonul secund. In loc sa dispute primul meci din noul sezon al Ligii I, jucatorii lui Costel Enache s-au chinuit ieri teribil sa invinga pe Stiinta Miroslava, intr-un meci amical care a avut loc in dealul Copoului. Acesta a fost primul joc de verificare disputat de CSMS la Iasi, dupa victoria de la Chisinau si infrangerea de la Roman.

Chiar daca au intalnit o formatie care a retrogradat sezonul trecut din Liga a III-a, jucatorii lui Costel Enache au castigat greu, scor 4-3, in fata Miroslavei, la capatul unui meci care a durat 105 minute (3 reprize a cate 35 de minute). Dupa primele 35 de minute, scorul era egal, 0-0, pentru ca in actul secund Olah, din penalty si Tiganasu sa marcheze golurile CSMS, in timp ce pentru Stiinta Miroslava a punctat Porfireanu. In ultimele 35 de minute, scorul a fost egal, 2-2, dupa reusitele semnate de Novac (penalty) si Vicol, pe de o parte, si de Petre si Tincu (din penalty), de partea cealalta.

La primul meci amical disputat in fata iesenilor pe banca CSMS Iasi, antrenorul Costel Enache a mizat pe urmatoul unsprezece: Lepmets – Voicu, Cretu, Cioranu, Miron – Olah, Mihalache, Dedu, Badic – Onofras, Dobre. Dupa prima pauza, pentru CSMS Iasi au evoluat jucatorii: Lepmets – Nutescu, Cretu, Cioranu, Vladu – Olah (inlocuit de Novac), Badescu, Dedu, Tiganasu – Ionescu, Marin.

In fine, in ultimele 35 de minute, Enache a mizat pe jucatorii:  Lepmets – Calugaru, Nutescu, Vicol, Artene – Timoc, Ritli, Grigoras, Acatrinei – Crenganis, Ursu. De asemenea, in partea finala a partidei, au mai evoluat jucatorii: Badescu, Marin, Novac. Interesant este ca desi a fost asteptat cu surle si trambite la Iasi, jucatorul Tomy Petrescu nu a evoluat niciun minut in meciul amical de sambata si a plecat de la Iasi.

Din cate se pare, Petrescu nu s-a inteles cu conducerea CSMS si isi cauta o alta formatie in Liga I. La partida de sambata dimineata au asistat si jucatorii Avramia si Herghelegiu, dar acestia nu au evoluat niciun minut pentru ca sunt in litigiu cu CSMS la comisiile Federatiei Romane de Fotbal si asteapta sa vada daca vor fi declarati liberi de contract. Daca acest lucru se va intampla, atunci Herghelegiu si Avramia vor pleca, cel mai probabil, la CSU Craiova.

Antrenorul Enache a folosit în finalul partidei cu Stiinta Miroslava mai multi jucatori tineri, veniti în probe, precum Vicol, Artene, Ritli, Grigoras, Acatrinei sau Ursu. Fotbalistii ieseni vor continua pregatirile in Copou, pana cand conducerea clubului va stabili datele cantonamentului, care va avea loc cel mai probabil la Baile 1 Mai, de langa Felix. Aici, trupa lui Costel Enache va disputa mai multe meciuri amicale in compania unor formatii de liga secunda din zona.

Sursa: Bună ziua Iași

Marius ANGHEL 22 Jul. 2013, 11:24 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă