Bilbao de România! Alba s-a reunit azi și își face lot din jucători localnici

30 Jul. 2012, 19:06 Pregătiri, amicale
Bilbao de România!** Alba s-a reunit azi și își face lot din jucători localnici

Măcinată în continuare de probleme financiare, Unirea Alba Iulia și-a reluat luni pregătirea, fiind ultima echipa din eșalonul secund ce a sunat adunarea. 21 de jucători originari din județul Alba participă la antrenamentele „alb-negrilor”. Ahtletic Bilbao este cel mai celebru club din străinătate care își formează lotul din jucători localnici.

„Venim după o intârziere, lotul este slăbit din pricina multiplelor plecări a jucătorilor aflați la final de contract. Ne va fi greu. Pentru toți cei de la Unirea este un risc ceea ce va urma, dar putem considera un avantaj amânarea campionatului. Bucurică, Pascal și Bumbac sunt deocamdată la noi in curte, dar oricine are vreo ofertă convenabilă pentru club poate pleca”, a declarat Gherman, antrenorul Unirii.

Vor să regleze problema restanțelor cât mai curând

Unirea Alba Iulia a fost la un pas să se retragă din campionat in intersezon, dar și în acest moment, cu toate că s-au reluat pregătirile, există nesiguranța din plin având în vedere datoriile cu care se confruntă fosta prim-divizionară. „Le-am transmis jucătorilor in vestiar că încercăm cât mai curând să-i aducem la zi cu restanțele. Căutăm să reducem la maxim cheltuielile. Ne vom baza în mare parte pe fotbaliști localnici și mi-aș dori să confirme că au valoare de Liga a II-a”, a declarat Mihai Dăscălescu, președintele uniriștilor.

Lotul prezent la reunire

Portari: Pascal, Lasc, Clipici
Fundași: Schuller, Potopea, Bumbac, B. Bucurică, I. Stan, Man, Kiss (Poli II Timișoara)
Mijlocași: A. Ianc, Negura, M. Oprea, Petrescu, Oară, Coțoan, Bretoiu, Contor, Croitoru, Sîmtion (CSO Cugir)
Atacanți: B. Alex Popa, Bălaș, Benga (Dalia Sport), Moga, S. Mureșan (revine mâine la antrenament după ce s-a aflat in probe la FC Botoșani)

Articol scris de Lucian DANCIU

30 Jul. 2012, 19:06 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă