„Avem foarte multe de remediat, dar, vă promitem, vom face totul să fim pregătiți pentru vizita Timișoarei”

Marius ANGHEL 02 Mar. 2013, 12:13 Pregătiri, amicale

UTA a pierdut ultima partidă amicală înainte de „ciocnirea” cu marea rivală din Vest și stafful tehnic al „textiliștilor” are destule lucruri de remediat în numai o săptămână. Adrian Falub recunoaște că echipa nu arată prea bine la această oră, dar cu toate astea există speranțe pentru un rezultat bun cu ACS Poli Timișoara.

„Am întâlnit o formație foarte bună, stabilă din toate de vedere de foarte mult timp, ce-și propune să promoveze și, probabil, va reuși asta. Botoșaniul are un lot puternic, spre deosebire de UTA, care stă bine doar la capitolul nucleu de jucători. Cert este că am avut ocazia să vedem realist unde ne aflăm cu pregătirea și, din păcate, am realizat că  suntem departe de ritmul unui joc oficial. Pe undeva, îi înțeleg și pe jucători, căci au avut doar două meciuri mai puternice în această iarnă. Restul, au fost adversari slăbuți, de antrenament.”, a precizat antrenorul „Bătrânei Doamne”.

Considerând că „textiliștii” depind și de rezultatele altor echipe în încercarea de a promova în Liga 1, Adrian Falub consideră derby-ul cu ACS Poli important, dar nu neapărat decisiv. „Cert este că ne dorim foarte mult să o batem pe Poli, doar că știm că ne așteaptă un meci foarte greu, cu o echipă la fel de bine organizată ca cea de astăzi. Mai este puțin până la ora meciului și noi avem foarte multe de remediat până atunci. Vă promitem, însă, că vom face totul să fim pregătiți pentru vizita Timișoarei”, a adăugat „principalul” arădenilor.

Și în disputa cu Botoșaniul, portarul Remo Amadio și-a demonstrat din plin limitele. „De aceea am insistat și insistăm atât de mult pentru a lua un portar care să ne ofere siguranță. Sperăm să-l găsim până vinerea viitoare, ca și alți jucători care, prin valoarea lor, să se impună chiar de la început în primul unsprezece și chiar să joace cu Poli.”, a mai afirmat Falub, care a lăsat să se înțeleagă că va renunța atât la portarul Matijas, cât și la atacantul Dosso pentru simplul fapt că nu sunt peste actualii componenți ai lotului.

Godfred s-a accidentat la debut

UTA și CFR Cluj au bătut palma pentru împrumutul lui Adolfo Godfred luni, însă ghanezul a ajuns doar joi seară la Arad. Mijlocașul de 20 de ani nu a prins niciun antrenament sub comanda lui Adrian Falub și – totuși – a fost aruncat în luptă în minutul 65 al confruntării amicale cu FC Botoșani.

Fotbalistul de culoare a jucat bine două-trei baloane, însă după o contră cu un adversar a rămas la pământ și a fost ajutat să părăsească terenul de maseurul Bicski. „Sperăm să nu fie decât o contractură și nu întindere musculară, căci atunci va sta mai mult timp pe margine. Poate e și greșeala noastră că l-am ascultat când ne-a spus că vrea să joace astăzi. Dar, am ținut cont de faptul că este un fotbalist tânăr, care dorește mult să-și demonstreze cât mai rapid valoarea și să se obișnuiască rapid cu noii colegi”, a precizat Adrian Falub.

La ieșirea de pe teren, Adolfo Godfred a recunoscut că este puțin obosit după meciurile jucate la turneul de la Viareggio, dar că: „Tot ce-mi doresc este să joc cât mai mult aici. La Cluj nu am prea avut loc în echipă, dar aici simt și sper că pot să mă impun, ajutându-mi colegii să câștige, iar la final să ne atingem obiectivele ca echipă”.

Sursa: Sport Arad

Foto: Bogdan Samoilenco

Marius ANGHEL 02 Mar. 2013, 12:13 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă