Alexandru Neagu are încrederea lui Falub

25 Jul. 2012, 11:42 Pregătiri, amicale
Alexandru Neagu** are încrederea lui Falub

Transferul lui Purece la Concordia Chiajna a lăsat un mare gol în linia mediană, cu atât mai mult cu cât era unul dintre fotbaliștii tineri titulari la UTA. „Oficialii” arădenilor au mers pe mâna lui Alexandru Neagu, un mijlocaș de 19 ani, de la Pandurii Târgu Jiu, dar care a jucat și în liga a treia spaniolă. Dacă la antrenamente talentatul fotbalist a mai arătat una alta, în meciurile amicale a cam rămas dator, deși a fost folosit în compania titularilor.

La finalul confruntării de la Pâncota, întrebat când vom vedea adevărata față a lui Alex Neagu, Adrian Falub a precizat: „Din păcate, el nu are continuitate în jocuri și nici nu a evoluat la un nivel foarte înalt. Una e să joci în ligile trei și patra și alta este să treci la o formație de Liga a 2-a cu pretenții. Încetul cu încetul, Neagu își va da drumul și va face față la UTA”.

Pe de altă parte, antrenorul „textiliștilor” și Giovanni Catanzariti au datoria să se îngrijească și de fotbaliștii tineri din ograda proprie. Duminică și astăzi, Alexandru Gornic, respectiv Alexandru Miron au împlinit 19 ani, dar nu mai au contract cu UTA. Aparținând clubului Atletico, ultimul a avut oferte departe de casă, dar, cel puțin deocamdată, așteaptă oferta de prelungire a înțelegerii cu Campioana Provinciei.

Sursa: Sport Arad

25 Jul. 2012, 11:42 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă