Alexa: „Am avut atitudine și asta mă bucură”

Alexa:**

Antrenorul lui ACS Poli a apreciat atitudinea jucătorilor săi din partida pentru Cupa Fabricului, câștigată cu 5-2 în fața Ripensiei. Dan Alexa spune că vrea să păstreze multe aspecte pozitive din meciul de azi, dar așteaptă de asemenea o creștere la nivel fizic a echipei pentru lupta cu contracandidatele la promovarea în Liga I.

„Un antrenament reușit. Am avut ritm, plăcere, chiar dacă am întâlnit un adversar inferior, ca fizic, valoare, echipa a arătat disponibilitate la efort. Am avut atitudine și asta mă bucură”, a declarat Dan Alexa.

„Chirurgul” știe că meciurile din Liga a II-a s-ar putea dovedi mai grele decât cel de azi cu „Ripi” și așteaptă o creștere la nivel fizic. „Îmi doresc mult ca echipa să joace în mare parte ce am arătat azi, dar sper să ajungem la un nivel fizic mult mai bun, e totuși doar a doua săptămână. Vom întâlni adversari mai puternici, nu ne va fi ușor. Suntem favoriți, echipa de la care toată lumea se așteaptă să promoveze, cu siguranță vom avea foarte mult de muncit, cred că suntem pe drumul cel bun”, a mai precizat Alexa.

ACS Poli va pleca sâptămâna viitoare în Ungaria pentru un stagiu de patru zile cu două jocuri amicale. Unul dintre ele va fi sâmbătă, 26 iulie, cu Elore Beckescsaba. „E o perioadă de acumulări, sunt binevenite”, a conchis Alexa.

Sursa: Sport9
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Pe aceeași temă