Albaiulienii au revenit la antrenament alături de juniori!

Marius ANGHEL 19 Feb. 2013, 14:03 Pregătiri, amicale

Unirea Alba Iulia a început pregătirile pentru retur alături de juniorii lui Vasile Ursu și sub supravegherea atentă a lui Mihai Dăscălescu. Nume precum Ianc, Rondak, Man, Ion Grozav, Olar sau Fulea sunt la pregătirile albaiulienilor, unde luni s-au aflat și Oară și Potopea.

Aflată într-o situație disperată, Unirea Alba Iulia refuză să se predea înaintea acestui retur. Juniorii lui Vasile Ursu, cu câteva „plombe” de la echipa mare, vor reprezenta Unirea în retur, asta în condițiile în care gruparea din Alba Iulia nu va capota.

Președintele Mihai Dăscălescu așteaptă sprijin din partea autorităților locale, iar vânzarea lui Stan și Schuller reprezintă doar un balon de oxigen. Fotbaliștii și-au primit un salariu, iar luni a avut loc și o ședință la stadionul „Cetate”.

Fără bani și fără un viitor cert, albaiulienii încearcă să-și încarce bateriile de câteva săptămâni la o echipă la care organizarea seamănă mai mult cu o daciadă. Lipsa banilor îi obligă pe șefii albaiulieni să accepte compromisuri.

Unirea Alba Iulia ar putea arăta în retur în felul următor: Clipici – Olar, Man, Potopea, M. Oprea, Moga, I. Grozav, Scheau, A. Ianc – Lăsconi, Dendiu.

Text și foto: Sport Alba 24

Marius ANGHEL 19 Feb. 2013, 14:03 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă