AFC Hermannstadt se va antrena în Turcia pentru promovarea în Liga 1. Programul perioadei de pregătire a jucătorilor echipei sibiene

AFC Hermannstadt se va antrena în Turcia pentru promovarea în Liga 1.** Programul perioadei de pregătire a jucătorilor echipei sibiene

Stafful tehnic al celei de-a doua clasate din campionatul Ligii 2 a stabilit programul de pregătire de iarnă al jucătorilor care au ca obiectiv promovarea în prima ligă.

Fotbaliștii clubului sibian AFC Hermannstadt se vor reuni miercuri, 10 ianuarie, iar pe durata a două zile, pe 11 și 12 ianuarie, vor efectua vizita medicală. Antrenamentele de reacomodare la efort conduse de Alexandru Pelici și secunzii săi vor ține doar câteva zile, deoarece pe 16 ianuarie se intră într-un cantonament centralizat la Sibiu. Acesta va ține până pe 26 ianuarie.

După o scurtă perioadă în care jucătorilor li se va da liber se va pleca în cantonament în Turcia. Perioada în care sibienii se vor antrena în Antalya este de 31 ianuarie – 11 februarie.

După revenirea în țară și până la reluarea campionatului, jucătorii Hermannstadt-ului vor efectua două antrenamente zilnice.

AFC Hermannstadt i-a achiziționat până acum pe fundașul Alexandru Coman (26 de ani, ex CS Balotești) și pe mijlocașul Olivian Surugiu (27 de ani, ex Gaz Metan Mediaș), s-a despărțit de atacantul Dan Roman (31 de ani), iar pe mijlocașul Radu Necșulescu (27 de ani) l-a împrumutat în Liga 3 la SC Oțelul Galați.

Primul meci oficial din 2018 va avea loc în jurul datei de 24 februarie, atunci când sibienii se vor deplasa la Călărași pentru meciul cu Dunărea, liderul Ligii 2.

Pe aceeași temă