Adrian Mihalcea a sunat adunarea la Călărași. Dunărea a avut doi jucători absenți la primul antrenament, dar s-a putut baza pe achizițiile iernii

Marius ANGHEL 14 Jan. 2017, 10:04 Pregătiri, amicale
Adrian Mihalcea a sunat adunarea la Călărași.** Dunărea a avut doi jucători absenți la primul antrenament, dar s-a putut baza pe achizițiile iernii

O altă echipă din Liga 2 care în această săptămână a sunat adunarea, cu o zi întârziere față de cum stabilise inițial, joi, nu miercuri, este Dunărea Călărași, aceasta alăturându-se formațiilor Luceafărul Oradea, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și Juventus București, ai căror jucători sunt de ceva zile la antrenamente.

La primul antrenament din 2017, antrenorul Adrian Mihalcea a avut 25 de jucători, printre care și noile achiziții Ștefan Mardare și Bogdan Stancu. Dunărea a avut parte și de două absențe la reunire.

„Joi, la prânz, a avut loc reunirea, urmată și de prima ședință de pregătire. Împreună cu colegii din staff-ul tehnic am avut la dispoziție 25 de jucători, dintre care trei portari. Au fost prezenți și cei doi jucători transferați recent, Ștefan Mardare și Bogdan Stancu. A absentat motivat Paul Radu, el având ceva probleme medicale. Joi a lipsit și Ionuț Țenea, care nu a putut veni din cauza drumurilor impracticabile, însă vineri s-a alătura lotului”, a declarat, pentru Arena, antrenorul Adrian Mihalcea, care va conduce și astăzi un antrenament, iar duminică le va da liber jucătorilor, aceștia urmând a reveni la pregătire luni.

Înaintea încheierii primei părți a sezonului Ligii 2, Dunărea Călărași s-a despărțit de fundașii Bogdan Panait și Daniel Barna, mijlocașul Ovidiu Popescu și atacantul Denis Dobra.

Marius ANGHEL 14 Jan. 2017, 10:04 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă