„Adevărata față a Vâlcei a fost în repriza secundă”

Marius ANGHEL 01 Sep. 2013, 12:13 Pregătiri, amicale

Antrenorul vâlcenilor, Claudiu Niculescu și-a învins fosta echipă, Dinamo, dar speră ca sezonul viitor să joace împotriva „câinilor” și jocuri oficiale, în primul eșalon.

„Un meci bun, pentru echipa mea au fost două reprize diametral opuse. În prima repriză, băieții mei au fost timorați de foștii mei colegi, s-au făcut multe greșeli individuale și nu numai. Repriza a doua a fost mult mai bună, consider că aceasta este adevărata față a echipei mele, am întors rezultatul și am mai avut ocazii. Era important pentru moralul lor să facă un rezultat bun împotriva lui Dinamo, le poate da încredere mare înaintea startului sezonului. Le transmit mereu că au valoare, calitate, dar fără muncă nu pot face rezultate, sunt foarte încrezător în această echipă. Avem jucători tineri, dar de mare talent și perspectivă, trebuie răbdare. Încă mai sunt în căutări pentru un post, dar 99% știu primul unsprezece din jocul de la Slatina” a declarat Claudiu Niculescu.

Tehnicianul lui Dinamo, Gigi Mulțescu le-a cerut vâlcenilor să nu se îmbete cu apă rece după această victorie. „CSM e o echipă cu un joc bun, solid, dar nu trebuie să cadă în euforia acestui rezultat, pentru că nu e adevărata noastră față. Este una dintre echipele cele mai bune care le-am văzut în momentul de față în Liga a II-a, dar altul era rezultatul dacă eram odihniți”.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru

Marius ANGHEL 01 Sep. 2013, 12:13 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă