„A fost o perioadă frumoasă petrecută la Slatina, acum sunt la o nouă etapă din viața mea”

Marius ANGHEL 04 Mar. 2013, 14:13 Pregătiri, amicale

Pentru a-și clădi o carieră solidă de antrenor, fostul dinamovist Claudiu Niculescu a preluat, în această iarnă, banca tehnică a divizionarei B Damila Măciuca. Component al generației de excepție formate de Ion Pârvulescu, Claudiu Niculescu susține că își amintește cu plăcere de începuturile sale în fotbal.

„A fost o perioadă foarte frumoasă petrecută la Slatina. Nu mai știu foarte multe de foștii mei colegi de la Slatina, unii dintre elevii de atunci ai profesorului Pârvulescu am ajuns să facem fotbal la un nivel foarte ridicat. A trecut și această perioadă, acum sunt la o nouă etapă din viața mea și sper să am succes, să fac performanță. Am început de jos, mă interesează proiectul de aici, sunt oameni serioși”, a spus Claudiu Niculescu, după jocul de verificare disputat, sâmbătă, la Drăgășani, cu FC Caracal.

Antrenorul principal de la Damila Măciuca s-a arătat mulțumit de amicalul disputat în compania caracalenilor. „Sunt foarte mulțumit de acest ultim meci de verificare. Am întâlnit o echipă bună, FC Caracal este o formație agresivă, chiar mi-a plăcut ce au jucat. Abordăm meciul de la Tg. Mureș din prima etapă a returului cu încredere, pentru asta ne-am pregătit de două luni. Am adus zece jucători noi și este greu să vorbim acum de omogenizare, dar ușor, ușor le vom așeza pe toate”, a spus Niculescu.

Acesta a rămas plăcut surprins de jocul făcut de fratele său Cristi, atacantul grupării caracalene, care a executat foarte bine o lovitură liberă de la 16 metri, mingea lovind transversala. „Mi-a plăcut ce a jucat Cristi, sper să mai joace câțiva ani”, a adăugat Claudiu Niculescu.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 04 Mar. 2013, 14:13 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă