10 zile de acumulări! Pelici își încarcă jucătorii în stagiul de la Cheile Grădiștei

Marius ANGHEL 25 Jan. 2017, 11:59 Pregătiri, amicale

CS Mioveni a început de­ja pregătirea cu atenție a părții a doua a cam­pionatului Ligii a 2-a, acolo unde este pe locul al șaselea și are aspirații la promovare, dar și în Cupa României, unde își așteaptă cu nerăbdare aflarea adversarului din sferturile competiției.

Fiind un sezon important, care poate aduce la final multe realizări, banca tehnică a galben-verzilor a pus pe hârtie cu atenție programul acestei ierni. Astfel, Alexandru Pelici, care este ajutat de Iordan Eftimie, Mihai Olteanu și Iulian Ilie au programat în aceste zile un cantonament de 10 zile la Cheile Grădiștei, perioada aceasta de pre­gătire centralizată venind la doar o săptămână după ce echipa s-a reunit la Mioveni, și tot acolo jucătorii au efectuat șapte zile de reacomodare la efort. Acum, echipa a început deja perioada de acumulări, iar, în paralel, antrenorii vor încerca să refacă relații de joc prin ședințe de pregătire tehnico-tactice.

Cantonamentul început ieri la Resort Fundata Cheile Grădiștei va dura 10 zile și are toate condițiile necesare pentru a face antrenamentele necesare perfor­man­­ței. Aici, jucătorii au la dispoziție un teren sintetic pe care se desfășoară o parte a pregătirii, dar și pantele din jurul complexului, în cazul în care este nevoie de alergări pe distanțe mai mari. În paralel se poate lucra la sala de forță, dar și cu mingea, atât în sală, dacă temperaturile sunt foarte scăzute afară, cât și pe terenul sintetic.

Deja jucătorii Mioveniului se află în fața celui de-al patrulea antrenament în această dimineață, după ce luni după-amiază au efectuat o primă ședință de pregătire la scurt timp după sosirea la munte, iar ieri s-au făcut două antrenamente pe terenul sintetic.

Programul de acumulări este bine pus la punct de secunzii Iordan Eftimie și Mihai Olteanu și îndeaproape urmărit de principalul Alexandru Pelici.

Lotul deplasat de CS Mioveni la Cheile Grădiștei:

portari: Octavian Popescu, Flavius Croitoru, Bogdan Preda, Valentin Sima;
fundași: Cătălin Alexe, Bogdan Vișa, Ionuț Stoica, Costinel Gugu, Mihai Șchiopu, Andrei Trașcu, Marius Tomozei, Ionuț Burnea;
mijlocași: Alin Popa, Victor Mazilu, Ionuț Rădescu, Adrian Iamandi, Andrei Neagoe, Ciprian Biceanu, Marius Galan, Ionuț Mîrzeanu, Rareș Lazăr, Alexandru Cioc, Roberto Ayza, Cosmin Piscanu;
atacanți: Eduard Florescu, Andrei Nilă, Mihai Vintilă, Cosmin Năstăsie, Marius Staicu, Eduard Neacșu, Sebastian Ivan.

Au plecat: Bogdan Stancu (liber de contract), Robert Boboc (împrumut expirat);
Au venit: Andrei Neagoe (Chindia Târgoviște), Cătălin Alexe (Viitorul), Cosmin Piscanu (CSM Râmnicu Vâlcea), Ionuț Burnea (Unirea Tărlungeni);
Juniori de la echipa secundă: Eduard Neacșu, Sebastian Ivan, Andrei Trașcu, Rareș Lazăr, Alexandru Cioc, Valentin Sima.

Articol scris de Silviu MIHAI (Curierul zilei)
Foto: FB CS Mioveni

Marius ANGHEL 25 Jan. 2017, 11:59 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă