Popovici țintește victoria cu Foresta și la primul meci pe Areni. Încă un jucător s-a despărțit de suceveni

Marius ANGHEL 25 Aug. 2016, 13:37 Liga 2
Popovici țintește victoria cu Foresta și la primul meci pe Areni.** Încă un jucător s-a despărțit de suceveni

Pentru Foresta, campionatul a început practic după victoria din runda precedentă, de la Timișoara, 3-2 cu ASU Poli. Cu moralul refăcut după acest rezultat, „galben-verzii” nu-și doresc acum decât să obțină primul succes și în fața publicului sucevean, sâmbătă, de la ora 11:00, atunci când pe Areni vine CS Balotești.

„Cele trei puncte cucerite pe terenul lui Poli sunt foarte prețioase atât pentru jucători, cât și pentru noi, staff-ul echipei. Avem însă nevoie să legăm încă o victorie, iar cel mai bun prilej este meciul de sâmbătă, cu CS Balotești. Sunt încrezător că băieții și antrenorul Cristi Popovici vor pregăti cum trebuie acest meci și vor da totul pentru victorie. Așadar, am mare încredere în jucători și în banca tehnică, dar mai avem nevoie de ceva, la fel de important. Sucevenii trebuie să vină în număr mare la stadion și să susțină echipa. Băieții au nevoie să simtă că au suporterii de partea lor, iar acestea nu sunt vorbe goale. Am fost în teren și știu ce înseamnă să ai în spate un public care te încurajează și te împinge să dai mai mult, să obții victoria”, a declarat președintele executiv al Forestei, Dorin Goian.

După ce a câștigat meciul său de debut pe banca grupării sucevene, tehnicianul Cristi Popovici își dorește ca și primul joc de pe Areni în calitate de antrenor principal să se încheie cu același deznodământ. „Mă bucur că am început cu dreptul mandatul meu pe banca Forestei. Consider că victoria de la Timișoara a fost meritată, am avut mai multe ocazii decât gazdele și țin să-i felicit pe jucători pentru efortul pe care l-au depus pe o căldură insuportabilă. Acum, dorința mea cea mai mare este să pășesc cu dreptul și în ceea ce privește meciurile de pe Areni. Spre deosebire de Bacău, la Suceava sunt suporteri mult mai numeroși și mai dedicați. Mi-aș dori însă ca fanii să fie alături de noi și în momentele dificile care pot apărea pe parcursul unui campionat. Desigur, noi trebuie să câștigăm puncte și să arătăm ca o echipă care merită suportul pe care-l solicităm fanilor, iar acest lucru este obligația mea. Vreau să văd determinare, să fim o echipă cu atitudine, capabilă să lupte până la ultimul fluier al arbitrului. Nu ne va fi ușor în fața celor de la Balotești, care alcătuiesc o formație sudată, cu fotbaliști care joacă de mult timp împreună. Sper însă să câștigăm și să urcăm în clasament pe un loc mult mai apropiat de idealurile acestei echipe”, a declarat antrenorul principal al Forestei, Cristi Popovici.

Masella și Dumitriu au semnat cu Foresta

Altfel, începând de miercuri, jucătorii Alessandro Masella (19 ani) și Lucian Mihai Dumitriu (23 ani) sunt în mod oficial jucătorii Forestei. Masella a jucat pentru prima dată în România la Ceahlăul Piatra Neamț, de unde a ajuns la SC Bacău, acolo unde a evoluat alături de Dumitriu sub comanda antrenorului Cristi Popovici.

„Cred că am reușit două transferuri bune. Massela este fundaș tânăr, cu talie, iar odată cu venirea sa avem o soluție în plus, viabilă, în centrul apărării. Dumitriu este un mijlocaș care posedă o bună tehnică a balonului, care are deja câțiva ani de experiență la nivelul eșalonului secund”, a precizat președintele executiv al Forestei, Dorin Goian.

În altă ordine de idei, gruparea suceveană s-a despărțit ieri și de fundașul dreapta Alexandru Petresc. Acesta a solicitat conducerii clubului rezilierea contractului, dorința sa fiind aceea de a pleca la o echipă unde să aibă șansa să joace titular. Conducerea Forestei hotărâse în această săptămână să renunțe la alți trei jucători din lot: portarul Ionuț Tomșa, fundașul central Grigore Ioan Turda și mijlocașul Alexandru Daniel Creciunesc, nou achiziții din această vară care nu apucaseră să joace vreun minut la Suceava.

Partida de sâmbătă, cu CS Balotești, contând pentru etapa a 4-a a ligii secunde, va începe la ora 11:00.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 25 Aug. 2016, 13:37 Liga 2
Pe aceeași temă