Ploieștenii se întorc mâine pe gazon

06 Jan. 2009, 14:49 Liga 2
Ploieștenii se întorc mâine pe gazon

Începând de mâine, fotbaliștii Petrolului reiau pregătirea. Reunirea lotului antrenat de Eusebiu Tudor este programată la ora 10.00, la Matizol, unul dintre terenurile care aparțin clubului ploieștean.

 

Nu este nimeni învoit, nimeni nu are probleme medicale, așa că, la primul antrenament vor participa toți jucătorii, inclusiv cele mai noi achiziții ale ploieștenilor, Valeriu Aristan și Răzvan Avram, jucători care au venit liberi de contract și au semnat pentru patru ani cu gruparea petrolistă.

 

Față de lotul din turul campionatului, vor lipsi ieșenii Pălimaru și Straton, jucători împrumutați de la Poli în vară și la care s-a renunțat din cauza randamentului scăzut.

„Lupii” se vor pregăti la Ploiești până pe data de 12 ianuarie, după care vor pleca la Govora pentru un stagiu de pregătire care va dura 11 zile. Lupii vor juca un singur meci de verificare la Govora.

 

Pe data de 23 ianuarie vor reveni la Ploiești, iar până la reînceperea campionatului, formația antrenată de Sebi Tudor are programate câte două amicale pe săptămână, inclusiv cu formații din prima ligă, adversarele urmând a fi stabilite ulterior.

 

articol scris de Ciprian RADU

06 Jan. 2009, 14:49 Liga 2
Pe aceeași temă