Play-off-ul ca obiectiv și lot de 21 jucători pentru Adrian Mihalcea

Marius ANGHEL 06 Sep. 2013, 20:08 Liga 2
Play-off-ul ca obiectiv și lot de 21 jucători** pentru Adrian Mihalcea

Unirea Slobozia se află în fața celui de-al doilea sezon în eșalonul secund. Startul va fi ca și în 2012, la Brăila. Anul trecut s-a terminat 2-2, iar din echipa de atunci au dispărut Lorincz, Luca și, firește, Mihalcea. Acum, lotul Unirii are mai multă experiență, dar și un antrenor nou, Adrian Mihalcea, care va trebui să confirme că învestirea sa n-a fost o eroare de strategie a conducerii.

În privința obiectivului, noul tehnician al Unirii este ferm: „Echipa noastră țintește locurile 1-6, prin urmare calificarea în play-off”. În atingerea acestui demers îl vor ajuta și noutățile Florin Tudorache, Constantin Dedu, Nini Popescu și Emil Nanu.

Două victime după dezastrul de la Voluntari

După cum se știe, debutul oficial al lui Adrian Mihalcea s-a consemnat săptămâna trecută în Cupa României, când ilfovenii de la FC Voluntari le-au administrat slobozenilor un usturător 5-0.

Dacă cei din conducerea Unirii au hotărât să-i acorde în continuare credit antrenorului, Mihalcea n-a fost la fel de tolerant cu doi dintre jucătorii care l-au dezamăgit. Astfel, atacantul Viorel Gheorghe și fundașul central Bogdan Panait, ultimul abia sosit la echipă, au fost excluși din lot.

„Cei doi sunt sub contract cu Unirea, se vor pregăti în continuare cu noi, dar eu nu mă voi baza pe ei și nu există șanse să mă răzgândesc în privința lor. Sunt liberi să-și caute echipă” ne-a declarat Adi Mihalcea.

Prin urmare, Unirea Slobozia dispune de un lot destul de firav numeric, format din 21 de jucători. Al 22-lea ar putea fi portughezul Bruno Fernandes.

Fostul fundaș central al Urziceniului, în vârstă de 35 de ani, se antrenează de câteva săptămâni cu uniriștii și sunt șanse foarte mari ca săptămâna viitoare să semneze cu Slobozia.

Lotul Unirii Slobozia pentru noul sezon:
Portari: Dobre, Oprea, Baruch
Fundași: Stan, Antoniev, Soare, Lazăr, Tudorache, Toma, Florea
Mijlocași: Roșu, N. Popescu, L. Mihai, Macare, Ivașcă, Ibrian, Patrianca, Dedu
Atacanți: Jianu, Nanu, D. Gheorghe

Articol scris de Daniel GHEORGHE

Marius ANGHEL 06 Sep. 2013, 20:08 Liga 2
Pe aceeași temă