Planurile Concordiei Chiajna pentru promovarea în Liga 1 s-au mutat deja pentru sezonul următor. Claudiu Niculescu: ”Ăsta e obiectivul acum”. Ilfovenii simt însă ”vântul retrogradării” în ceafă

Autor: Andrei PASCU Publicat: 14 Feb. 2021, 13:13 Liga 2
Planurile Concordiei Chiajna pentru promovarea în Liga 1 s-au mutat deja pentru sezonul următor. Claudiu Niculescu: ”Ăsta e obiectivul acum”. Ilfovenii simt însă ”vântul retrogradării” în ceafă

Concordia Chiajna pare că și-a luat în mare măsură gândul de la promovare în acest sezon de Liga 2, deși la începutul campionatului planurile erau clare. Partea a doua încă nu a început, dar antrenorul Claudiu Niculescu nu mai are mari speranțe că ilfovenii pot prinde primele șase locuri.

Claudiu Niculescu: ”Ar trebui ca noi să avem un traseu perfect iar cele din față să aibă un traseu exerabil”

”Principalul” a vorbit recent despre cum vede reluarea Ligii 2, dar și despre planurile pe care le are cu Concordia Chiajna, în contextul în care a preluat echipa într-o situație nu foarte bună, după ce contractul cu Florin Bratu a fost reziliat. Fostul mijlocaș a precizat că se are în vedere construiarea unei echipe competitive, pentru stagiunea următoare.

Și matematic e dificil, să zicem că am putea face punctajul maxim la ceea ce a mai rămas de jucat. Problema este că nu depindem doar de rezultatele noastre, sunt cel puțin 10 echipe în fața noastră. Ar trebui ca noi să avem un traseu perfect iar cele din față să aibă un traseu exerabil. Dar noi vom lua fiecare meci în parte să câștigăm cât mai multe puncte.

Cam ăsta este obiectivul acum, să construim o echipă pentru sezonul viitor, important e să formăm acel nucleu pe care să ne putem baza. Bineînțeles și cu întăriri în vară pentru că obiectivul va fi promovarea în prima ligă”, a spus Claudiu Niculescu, pentru Realitatea Sportivă.

Concordia Chiajna, cu șase puncte peste penultima clasată 

În acest moment, Concordia Chiajna este în partea a doua a clasamentului Ligii 2, pe locul al 17-lea. După 15 etape are tot atâtea puncte, 15, iar diferența față de locul 6, ultimul care duce în play-off-ul campionatului la finalul sezonului regular, este destul de mare și trebuie să devanseze multe adversare. Acum, pe respectiva poziție se situează Universitatea Cluj, cu 23 de puncte.

Ilfovenii au și emoții în privința retrogradării, asta pentru că este la egalitate de puncte cu antepenultimul loc, Unirea Slobozia, și cu doar șase lungimi peste penultima poziție, a 20-a, Aerostar Bacău.

Concordia Chiajna debutează în Liga 2, în 2021, cu Fotbal Comuna Recea, în deplasare. Apoi, le va mai înfrunta pe U Craiova 1948 SA (acasă), Petrolul (acasă), Aerostar Bacău (deplasare) și ASU Poli (acasă).

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

 

Autor: Andrei PASCU Publicat: 14 Feb. 2021, 13:13 Liga 2
Pe aceeași temă