„Pinalti” e cu ochii pe Ceahlaul

15 Jan. 2009, 13:21 Liga 2

Președintele de onoare al Ceahlăului, Gheorghe Ștefan, a ținut să vadă la lucru echipa pietreană într-un prim test care s-a disputat pe terenul cu gazon sintetic de la stadionul Municipal. Ștefan a promis că va urmări echipa și în cantonamentul din Ungaria, programat pentru începutul lunii februarie.


„Am văzut la lucru echipa și mi-a placut atât cât au arătat la numai o săptămâna de la reluarea antrenamentelor. Nu mi-am putut face o părere exactă despre potențialul noilor veniți și a celor în probe, dar am văzut calități la fiecare dintre ei. O părere cât mai aproape de adevăr o voi avea dupa turneul din Ungaria. Vreau să merg acolo pentru a viziona mai multe meciuri de pregătire, deoarece acolo echipa se va exprima mai aproape de adevăr. Vor sta altfel cu pregătirea fizică, iar adversarii vor pune reale probleme“
, a spus Gheorghe Ștefan.

Altfel, conducerea clubului nu a fost de acord cu cererea nigerianului Joseph Afusi de a se întoarce la Ceahlăul pentru ultimele 6 luni de contract. Joseph Afusi a negat că s-ar fi dus la Râmnicu Vâlcea să dea probe de joc și a declarat că vrea să joace la Ceahlăul.


"Noi am știut că are probleme cu viza de muncă și el s-a dus să dea probe la Râmnicu Vâlcea. I-am comunicat că nu mai avem nevoie de serviciile lui",
a declarat Viorel Mestecaneanu președintele CA al Ceahlaului.

Tot Mestecăneanu a mai adaugat că cei șapte jucători ai Progresului, declarați liber de contract și cei doi ai Jiului Petroșani, nu intră în vederile conducerii.

"Nu căutam jucători care să ne ajute sa promovăm, căutăm tineri care să se integreze în strategia noastră de a forma o echipa tânără de viitor", a mai spus Mestecaneanu.

Articol scris de Cristi Soroceanu

15 Jan. 2009, 13:21 Liga 2
Pe aceeași temă