Petrolul se mută iar în alt oraș!

06 Jan. 2009, 15:05 Liga 2
Petrolul se mută iar în alt oraș!

Nemulțumită de faptul că administratorul arenei “Ilie Oană”, în speță Primăria Ploiești, nu a permis Petrolului să dispute jocuri amicale și nici să efectueze ciclul de pregătire pe terenul tradițional, conducerea grupării ploieștene se gândește să mute echipa în alt oraș!

 


“Ați văzut dumneavoastră vreun meci amical al Petrolului pe această arenă? Noi am fost mereu puși în urma carului, fiind sugestionați să ne găsim alte locuri pentru a disputa partidele! S-au făcut toate speculațiile din lume, doar adevărul-adevărat nu a fost spus! Vreau să se știe că luăm în calcul la modul foarte serios părăsirea Ploieștiului pentru o arenă unde să putem să ne pregătim civilizat, de la antamarea de meciuri amicale și până la întreg ciclul de antrenamente. Că se va numi Moreni sau altfel, chiar că nu vă pot spune acum, cert este că are cină să cântărească și această situație”
, a declarat, astăzi, prețedintele Consiliului de Administrație al Petrolului, Florin Bercea.

 

Petrolul a mai jucat în afara Ploieștiului, la Mogoșoaia și la Moreni, în urmă cu ceva vreme, după ce proprietarul a închis stadionul pentru renovare.

 

Articol scris de Ciprian RADU

06 Jan. 2009, 15:05 Liga 2
Pe aceeași temă