Petrolul, în negocieri avansate pentru transferul unui atacant bulgar. Fotbalistul așteaptă acordul actualului său club și vine să semneze cu ”găzarii”

Răzvan STÎNGĂ 05 Jan. 2021, 20:28 Liga 2
Petrolul, în negocieri avansate pentru transferul unui atacant bulgar. Fotbalistul așteaptă acordul actualului său club și vine să semneze cu ”găzarii”

Petrolul se interesează de atacantul bulgar Georgi Netov (27 de ani). Presa din țara vecină anunță că ploieștenii și Minyor Pernik, actualul club al bulgarului, sunt pe finalul negocierilor și mutarea este foarte aproape. Netov așteaptă acordul conducerii să poată veni în România și să semneze contractul cu ”găzarii”, anunță marica.bg.

Georgi Netov, sezon modest în liga a doua din Bulgaria 

Georgi Netov joacă, așadar, acum la Minyor Pernik, echipă din liga secundă din Bulgaria. În actualul sezon nu a reușit să marcheze, deși a fost folosit în 10 meciuri. Până în acest moment, atacantul de 27 de ani a jucat doar la echipe din țara natală: Oborishte, Ludogorets 2 și Tsarsko.

Petrolul s-a interesat de Marius Coman de la Fotbal Comuna Recea 

În această perioadă, Petrolul s-a mai interesat și de un atacant din Liga 2, de Marius Coman de la Fotbal Comuna Recea. Chiar fostul antrenor al maramureșenilor, Nicolae Constantin, a declarat, pentru Liga2.ro, că a fost sunat de un oficial al ploieștenilor, pentru a-l întreba de Coman.

”Am fost sunat de cineva să îmi zică faptul că a plecat Luboya la Craiova. Am mai fost sunat și de alți oameni de fotbal, să mă întrebe de unul de altul, dar nu știu cine ar putea să plece liber sau ce se poate întâmpla.

M-a sunat cineva de la Petrolul și pentru Coman, dar în decembrie. M-a întrebat de el, dar nu cunosc care e situația lui, cât mai are contract, nu știu”, a afirmat Nicolae Constantin.

Silviu Pană, singurul transfer anunțat de Petrolul până acum 

Petrolul a anunțat un singur transfer până acum. Ploieștenii s-au întărit în zona mediană, prin aducerea lui Silviu Pană (29 de ani). Contractul a fost semnat pe un an și jumătate, până în vara anului 2022. Mijlocașul a evoluat ultima dată tot în Liga 2, la Turris Oltul.

De la echipa din Turnu Măgurele s-a aflat că va mai fi anunțat un transfer, Ștefan Bărboianu (32 de ani). Și-a reziliat și el contractul acolo și sunt semne că și-a dat acordul să revină la Ploiești. Anunțul clubului urmează să fie făcut, conform zvonurilor, la reunirea echipei.

Trei străini, pe lista neagră a lui Moldovan 

Viorel Moldovan face și lista plecărilor, pe care a trecut deja câteva nume. Potrivit Gazeta de Prahova, primul care va părăsi echipa în această iarnă este fundașul Joeri Poelmans (25 de ani), care a prins doar șase meciuri în actualul campionat.

Conform sursei amintite, sunt șanse ca el să fie urmat de alți doi străini, de fundașul columbian Jhon Mondragon (26 de ani), utilizat în patru partide, și de atacantul camerunez Steve Beleck (27 de ani), folosit de Viorel Moldovan în patru confruntări.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-pregateste-un-nou-transfer-ploiestenii-ar-fi-interesati-de-atacantul-marius-coman-de-la-fotbal-comuna-recea-19163493

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/veste-trista-pentru-petrolul-a-murit-inca-un-component-al-echipei-care-intalnea-liverpool-o-figura-emblematica-a-istoriei-clubului-19163400

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-alexandru-ionita-s-a-intors-la-rapid-mi-s-a-indeplinit-dorinta-imi-doresc-enorm-sa-reusim-promovarea-19163710

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 05 Jan. 2021, 20:28 Liga 2
Pe aceeași temă