Pelici vrea să fie înțelept și nu dă Mioveniul ca și învingător sigur cu ASU Poli. Nemulțumirile antrenorului

Marius ANGHEL 09 Sep. 2016, 14:09 Liga 2
Pelici vrea să fie înțelept și nu dă Mioveniul ca și învingător sigur cu ASU Poli.** Nemulțumirile antrenorului

După un debut dezamăgitor, înfrângere în fața unei nou-promovare, CS Mioveni cu Alexandru Pelici ca antrenor a început să-și revină ușor-ușor, în următoarele patru etape înregistrând rezultate trase la indigo acasă și în deplasare. Dacă pe teren propriu a câștigat doar cu 1-0, cu Olimpia și cu Unirea Tărlungeni, în deplasare, argeșenii au scor egaluri fără goluri, la Călărași și Arad. Sâmbătă, Mioveniul joacă din nou în fața propriilor spectatori, iar adversarul vine din orașul de unde se trage și antrenorul ei.

Alexandru Pelici consideră că meciul de sâmbătă, de la ora 11:00, cu ASU Politehnica nu va fi unul ușor, chiar dacă timișorenii nu prea au ridicat pretenții în acest sezon, iar acum se află pe loc retrogradabil. „Sperăm să continuăm pe linia rezultatelor pozitive, iar în jocul de sâmbătă asta înseamnă o victorie. Chiar dacă la o simplă privire asupra clasamentului, ASU Politehnica pare o echipă din subsolul ierarhiei, nu ar fi înțelept să considerăm meciul a fi unul ușor sau dinainte câștigat. Am urmărit destule jocuri ale lor și pot spune cu certitudine că, deși au pierdut unele dintre ele, au fost momente în care ar fi putut schimba în favoarea lor deznodământul. Au în componență unul dintre golgheterii campionatului, pe Blănaru, au jucători periculoși pe tranziție pozitivă. Sperăm să fim inspirați și să anulăm punctele lor forte”, a declarat, citat de druckeria.ro, Pelici.

Până acum, ASU Poli a jucat de două ori în deplasare, la Râmnicu Vâlcea și Brăila, din cele două meciuri obținând un singur punct. Dacă în primul scorul a fost alb, cu Dacia Unirea a încasat patru goluri. Apărarea a trădat din nou, iar CS Mioveni speră să poată profita și să puncteze și ea mai mult de un gol pe teren propriu. Dacă în atac argeșenii suferă, în defensivă stau destul de bine, în ultimele patru jocuri neprimind niciun gol. „Faptul că n-am mai primit gol de patru meciuri e un aspect pozitiv, care ne bucură. La fel de adevărat e că pe fază de atac nu găsim soluții de finalizare. Sperăm ca, încetul cu încetul, să începem să marcăm prin cât mai mulți jucători. Avem situații clare… La UTA au avut șanse mari și Staicu, și Nilă, dar nu au fost inspirați în fața porții”, a mai spus Alexandru Pelici.

Născut la 10 ianuarie 1974, Alexandru Pelici a jucat ca fundaș central la Progresul Timișoara, Poli Timișoara, CSM Reșița și Unirea Alba Iulia. Are în spate o carieră de 13 ani în antrenorat, însă în orașul natal nu a pregătit nicio echipă.

Meciul CS Mioveni – ASU Poli se dispută sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul Orășenesc. Înaintea desfășurării etapei a 6-a, CS Mioveni e pe locul 9 cu 8 puncte, iar timișorenii au 4 puncte și sunt pe locul 16.

CITEȘTE și: Radu Motreanu: „Suntem pregătiți mental și fizic pentru a scoate puncte la Mioveni”

Marius ANGHEL 09 Sep. 2016, 14:09 Liga 2
Pe aceeași temă