Pelici așteaptă meciul cu UTA pentru a vedea nivelul la care se află echipa sa. „E o adevărată piatră de încercare”

Marius ANGHEL 02 Sep. 2016, 11:48 Liga 2
Pelici așteaptă meciul cu UTA pentru a vedea nivelul la care se află echipa sa.**

Echipele antrenate sezonul trecut de Roland Nagy și Alexandru Pelici s-au blocat reciproc. La Arad, UTA – CSM Râmnicu Vâlcea a fost 1-1, iar în Zăvoi: 0-0, în ultimul meci oficial al lui 2015 pentru ambele grupări.

De data aceasta, fostul fundaș e la comanda Mioveniului și pare că știe foarte bine ce-i așteaptă pe elevii săi, sâmbătă, în Aradul Nou. „Vom avea în față o formație foarte bună din această serie, cu omogenitate ridicată la nivel de lot și unul dintre cei mai valoroși antrenori din Liga a 2-a pe bancă. UTA e acoperită peste tot și aici mă refer atât la seniori, cât și la juniori. Toți au calitate, pot face diferența, cum au și demonstrat deja atât în acest an, dar și sezonul trecut. UTA mai are de partea sa și publicul cald, deci va fi un meci greu, interesant, o adevărată piatră de încercare pentru noi. Cu această ocazie, vom vedea exact la ce nivel suntem. Sunt convins că UTA are pretenții la promovare, în timp ce obiectivul nostru este clasarea pe unul din primele șase locuri”, a mărturisit Alexandru Pelici.

Aflând că Todea o consideră pe CS Mioveni o formație compactă, ce se apără bine, tehnicianul argeșenilor a adăugat: „Văd că și-au luat informațiile corecte despre noi, dar la fel am făcut-o și noi. Respectăm UTA, dar vrem să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv de la Arad. Nu mă interesează prea mult numărul de goluri pe care-l marcăm, din partea mea putem câștiga toate meciurile cu 1-0 și e perfect”.

Din lotul „galben-verzilor”, ce a terminat pe poziția a patra ediția trecută de campionat, lipsește doar fundașul Tomozei (accidentat). Delegația Mioveniului își va petrece marea parte a zilei de mâine pe drum, când – de altfel – nu are programat niciun antrenament.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 02 Sep. 2016, 11:48 Liga 2
Pe aceeași temă