Pe ultima turnantă din play-off, Petrolul și-a atins potențialul maxim. Nae Constantin, sincer după partida cu Steaua: ”Ăștia suntem, astea ne sunt limitele”

Andrei PASCU 01 May. 2022, 18:11 Liga 2

Petrolul și Steaua au remizat, în etapa a 7-a a play-off-ului Ligii 2, pe ”Ilie Oană”, scor 0-0. Antrenorul liderului campionatului, Nicolae Constantin, a declarat că este mulțumit de rezultat, chiar dacă ar fi vrut o victorie și cele trei puncte, pentru că remiza a fost una echitabilă în balanță cu cele întâmplate pe teren.

Nicolae Constantin se aștepta la un meci complicat cu Steaua, dar nu a vrut să discute despre cum au arătat ”militarii” în alte partide și cum a arătat la Ploiești, considerând că oricum sunt prea multe tensiuni în acest final de sezon.

Nicolae Constantin, declarații după Petrolul – Steaua: ”Așteptam mai mult de la jucători, dar din păcate ăștia suntem, astea ne sunt limitele”

Constantin simte că Petrolul are probleme în a marca, dar că acest detaliu este influențat de apărările compacte ale adversarilor.

E adevărat că trei puncte ar fi fost mari pentru noi, dar din păcate nu am luat decât unul și la cum s-a jucat pot să spun că e echitabil. Așteptam mai mult de la jucători, dar din păcate ăștia suntem, astea ne sunt limitele. Nu ne rămâne decât să ne strângem, mai sunt trei meciuri foarte importante și trebuie să trecem cu bine peste ele.

Nu cred că a fost mai motivată Steaua, habar n-am. Dacă a fost mai motivată sau mai puțin motivată, Steaua a jucat. Are o echipă bună, n-am ce să reproșez.

(N.r. – Despre faptul că Petrolul a avut probleme în fața porții, în play-off) Adversarele au apărări mult mai bun și sunt organizate mai bine. E și lipsa lui Diarra. Putem să găsim scuze o grămadă.

(N.r. – Despre atmosferă) Atmosfera a fost de derby de Liga 1, dar din păcate nu am reușit să mulțumim. Sper să îi mulțumim pe fani cu o promovare.

(N.r. – Despre finalul încins de sezon) Sunt nervi, e tensiune mare, ați văzut ce-a fost și la Cluj. E de înțeles”, a declarat Nicolae Constantin, conform Digi Sport.

  • Petrolul, cu Steaua: R. Avram – Sg. Pîrvulescu, Meijers, Huja, Țicu (cpt.) – Cebotaru, Seto – M. Bratu (Mih. Constantinescu 70′), Tucaliuc (Jarovic 46′), Cioiu (Dr. Gheorghe 70′) – Măzărache (Velisar 81′)
    Rezerve neutilizate: Moroz – Pashov, V. Lică, Boțogan, Prejmerean

Nicolae Constantin, mulțumit de arbitraj

Antrenorul Petrolului nu a vrut să comenteze arbitrajul, chiar dacă echipa sa a jucat o perioadă în inferioritatea numerică după eliminarea lui Valentin Țicu. A considerat că erorile au fost minore dacă au existat și că rezultatul nu a fost influențat de brigada condusă de ”centralul” Florin Andrei (Târgu Mureş).

Nu vreau să comentez arbitrajul, acesta este. Nu cred că s-a greșit decisiv, au fost lucruri minore, poate cornere, dar n-are rost să vorbim”, a declarat Constantin în privința arbitrajului.

Nicolae Constantin, încrezător că Petrolul poate termina pe unul din primele două locuri

Chiar dacă lupta la promovare s-a strâns, Constantin e sigur că Petrolul are capacitatea să facă meciuri bune în rundele rămase de jucat din play-off. Ploieștenii își vor pune la bătaie primul loc în etapa care vine, a 8-a, pentru că vor merge pe terenul locului 2, FC Hermannstadt.

Cred că suntem în stare să facem puncte și să promovăm direct, în trei meciuri. Urmează un program destul de greu, mergem la Sibiu. O să ne recuperăm bine, ne mobilizăm, mergem să facem un meci bun și să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv”, a încheiat Nicolae Constantin.

Petrolul, avans de două puncte în fruntea Ligii 2 

Petrolul a încheiat runda a 7-a tot pe primul loc în play-off-ul Ligii 2, cu 58 de puncte, cu două mai mult decât următoarea clasată, FC Hermannstadt. Locul 3 este ocupat de Universitatea Cluj, 54 de puncte.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Andrei PASCU 01 May. 2022, 18:11 Liga 2
Pe aceeași temă