Paul Iacob, unul dintre cei doi jucători remarcați de Isăilă la selecțiile de la Buftea. „Acum va avea ocazia să confirme că merită să facă parte din lotul României”

Marius ANGHEL 15 Mar. 2017, 13:10 Liga 2
Paul Iacob, unul dintre cei doi jucători remarcați de Isăilă la selecțiile de la Buftea.**

Veste bună pentru mijlocașul lui FC Brașov, Paul Iacob. Remarcat de Daniel Isăilă la trialul organizat la Buftea, Paul Iacob a fost selecționat pentru turneul de pregătire al reprezentativei Under 21 a României, care va avea loc în Spania în perioda 21 – 28 martie. Interesant este că la trial, Paul Iacob a jucat pe postul de fundaș central, în timp ce la FC Brașov fotbalistul este folosit ca mijlocaș central.

„Paul a jucat bine la trial unde l-am folosit ca fundaș central. Acum va avea ocazia să confirme că merită să facă parte din lotul Under 21 al României”, a spus Isăilă.

În acest turneu din Spania, tricolorii vor susține și două meciuri amicale, cu reprezentativa Rusiei, pe 24 martie, și cu Danemarca, pe 27 martie. Cele două partide de verificare vor fi primele meciuri ale lui Daniel Isăilă pe banca tehnică a reprezentativei Under 21 înaintea startului preliminariilor pentru turneul final al Euro 2019, care va avea loc în Italia. Reunirea e programată pentru duminică, 19 martie, iar plecarea în sudul Spaniei se va face pe 21 martie.

Astfel, imediat după meciul de la Șiria, cu UTA, Iacob va pleca la București. În lotul pentru Spania se regăsește și un fost jucător al „stegarilor”, Vlad Olteanu, împrumutat de Dinamo în această iarnă la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Convocarea lui Paul Iacob la lotul U21 îi va da mari bătăi de cap lui Cornel Țălnar pentru meciul din etapa viitoare cu ASU Poli Timișoara, ținând cont că în acest campionat, jucătorul a fost titular de bază în angrenajul „stegarilor”. La antrenamentele de săptămâna viitoare, Țălnar nu va putea conta nici pe atacantul Robert Moldoveanu, convocat la lotul U18 al României, care va juca două meciuri amicale în deplasare cu selecționata similară a Israelului.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 15 Mar. 2017, 13:10 Liga 2
Pe aceeași temă