Patru victorii la rând!

Liga2.ro 28 Mar. 2009, 15:07 Liga 2
Patru victorii la rând!

Cu un moral de invidiat după victoria de la Buftea, băcăuanii au început tare meciul cu trupa lui Șumudică.

Atât de tare, încât nu au avut nevoie decât de 6 minute pentru a înscrie, Marius Doboș executându-l cu sânge rece pe Miron cu un șut din 12 metri, după o pasă excelentă venită de la Adrian Câmpeanu. După marcarea golului, același Doboș a trecut pe lângă majorarea scorului două minute mai târziu, dar portarul prahovenilor a fost pe fază și a scos în corner.

Din păcate pentru spectatorii din tribunele „Municipalului” băcăuan, meciul a scăzut în intensitate pe parcursul primei jumătăți, transformându-se într-o dispută îndârjită, lipsită de spectaculozitate și de faze de poartă.

Nici cea de-a doua repriză nu a fost mai animată, doar finalul jocului aducând o ofensivă furibundă a echipei oaspete, care a atacat în valuri împinsă de la spate și de „centralul” Lucian Dan, care a luat câteva decizii cel puțin ciudate spre sfârșitul meciului.

Echipa antrenată de Gheorghe Poenaru a ajuns astfel la cel de-al patrulea succes consecutiv în acest retur de campionat și merge săptămâna viitoare la București pentru un nou meci de 6 puncte în compania formației Dinamo II, pe care a ajuns-o din urmă în clasamentul primei serii.

Articol scris de Adi Enășoaie

Liga2.ro 28 Mar. 2009, 15:07 Liga 2
Pe aceeași temă