„Parcă ne-am întors în comunism”. Hadnagy pune semne de întrebare asupra meciului Academica – Juventus și a celor șase goluri marcate de Chipirliu

Marius ANGHEL 30 Mar. 2017, 12:35 Liga 2

Meciul Academica Clinceni – Juventus București din runda a 26-a a ligii secunde s-a încheiat cu o victorie la scor de maidan: 0-7. Mai mult, șase goluri au fost marcate de Remus Chipirliu (24 de ani), care l-a egalat în clasamentul golgheterilor pe Attila Hadnagy (Sepsi), cei doi având acum câte 25 de reușite.

După înfrângerea cu Juventus București, vicepreședintele de la Academica Clinceni, Alexandru Dragomir, a renunțat la funcția deținută în cadrul clubului ilfovean. „Mi-am dat demisia de la echipă. Nu mai pot să stau. Mă simt umilit!”, declara Alexandru Dragomir pentru ProSport. Gestul lui Dragomir vine după ce săptămâna trecută, membrii Comisiei de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal au dictat o suspendare de trei luni și o amendă de 25.000 de lei pentru Alexandru Dragomir. Oficialul celor de la Academica Clinceni a primit această pedeapsă pentru tentativa de trucare a unor partide amicale desfășurate într-un cantonament efectuat în Austria.

„Nici noi nu înțelegem cum am putut pierde la un asemenea scor. Suntem terminați psihic”, a spus un jucător al celor de la Academica. „Academica Clinceni este o echipa incredibilă care se poate bate cu oricine. Noi avem o echipă foarte bună, iar eu sunt mereu la locul potrivit. Este un lucru bun că suntem mai mulți acolo sus la titlul de golgheter, într-un fel mă și ambiționează lucrul acesta”, declara Chipirliu pentru radio Sport Total FM.

„Cei de la Juventus nici măcar nu au transpirat”

Meciul de la Clinceni a fost comentat și de căpitanul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, Attila Hadnagy, care consideră că în ciuda diferenței uriașe de scor, cei de la Juventus nici măcar nu au transpirat! „Pentru mine e un mare semn de întrebare meciul ăsta de la Clinceni. Nu vreau să acuz pe nimeni, Doamne ferește, dar așa mi s-a părut mie acest meci. Îmi amintesc că după meciul cu noi, cei de la Academica spuneau că-și vor da viața în meciul cu Juventus București, că e rivalitate mare între cele două echipe și că liderului îi va fi foarte greu să câștige. Lucrurile au stat complet diferit, iar mie mi s-a părut că cei de la Juventus nici măcar nu au transpirat. Juventus e practic promovată, este cea mai în formă echipă și nu cred că au nevoie de niciun ajutor”, consideră Hadnagy, care a tras din greu pentru Sepsi în urmă cu două etape, în victoria cu 2-1 de la Clinceni.

Pe urmele lui Cămătaru și Mateuț

Mai mult, Attila Hadnagy, care avea șase goluri avans în fața lui Chipirliu până la meciul de poveste de la Clinceni, crede că atacantul celor de la Juventus ar fi marcat și mai mult dacă ar fi fost nevoie! „Parcă ne-am întors în comunism, în vremurile când Cămătaru sau Mateuț dădeau câte goluri trebuia pentru a câștiga «Gheata de Aur». Eu nu contest valoarea lui Chipirliu, e un atacant talentat, însă dacă eu aș fi avut un avans de 10 goluri, cred că ar fi marcat de 11 ori! Și la un simplu antrenament e greu să marchezi șase goluri, apoi la un meci oficial… Asta e, îl felicit. Bravo lui! Nu sunt disperat să câștig titlul de golgheter al Ligii a 2-a. Am câștigat acest titlu în 2008, atunci când am promovat cu FC Brașov. Erau două serii în Liga a 2-a, cu echipe mult mai bune ca acum, iar în acel sezon am ieșit golgheter cu 24 de goluri. Nu am primit nici măcar o felicitare de la FRF”, declara căpitanul lui Sepsi.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 30 Mar. 2017, 12:35 Liga 2
Pe aceeași temă