Pancu s-a răsculat împotriva șefilor după demiterea lui Rada: „Este una dintre cele mai mari dezamăgiri”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 21 Aug. 2013, 19:34 Actualizat: 21 Aug. 2013, 19:35 Liga 2
Pancu s-a răsculat împotriva șefilor după demiterea lui Rada:  „Este una dintre cele mai mari dezamăgiri”

Situația de la Rapid este din nou tensionată după ce tehnicianul Marian Rada a fost demis. O parte dintre jucători a protestat împotriva deciziei conducerii, iar Daniel Pancu a fost omul care a condus revolta. Nicolae Cristescu, unul dintre noii acționari ai clubului, a explicat motivele pentru care a renunțat la Rada și s-a declarat dezamăgit de reacția lui Pancu.

„Marian Rada știa că vom avea un trial, deja văzuserăm 3 tineri de mare valoare, dar a spus că nu vrea să facă așa ceva. Că dacă vin la ProRapid, o să dea ordin la poartă să nu fie lăsați să intre. Cum să faci așa ceva, cine ești tu? Nu mă gândeam că o să am problemele astea cu el, să fie atât de plin de fițe și de figuri. În plus, făcea un singur antrenament pe zi, în loc să facă două sau trei, că mai avem puțin și începe campionatul. Atunci, i-am zis lui Marian că rămâne pe același salariu, dar la o grupă de juniori. A fost spre binele Rapidului această mutare. Am vrut să-l instalez pe Sandu Tăbârcă, dar el mi-a spus că trebuie să se consulte cu Rada.

Am vorbit acum o oră și jumătate cu Nae Manea, dar mai am și alte variante. Nicăieri nu impun jucătorii și antrenorul ce trebuie să facă șefii. Cine este rapidist, să rămână. Le-am plătit tuturor trei salarii și o primă de 1.500 de euro și sunt mai nemulțumiți ca pe vremea lui Copos. Când ești prea prieten cu jucătorii, nu este bine. Rada voia doar echipe slabe pentru a pregăti noul sezon, deși eu îi propusesem să jucăm cu echipe precum Craiova. Nu este vina noastră că vestiarul este rupt, că unii țin cu Rada și alții sunt împotriva lui.

Daniel Pancu este una dintre marile mele dezamăgiri. El a condus revolta de la ProRapid, este adevărat. I-am spus că este inimos, că este antrenor secund, că e și antrenorul din teren, l-am rugat să facă el o familie din echipa asta, să fie liantul de care avem nevoie. Și apoi, peste o jumătate de oră, vine peste Sichitiu și spune că îl vrea pe Rada antrenor. Aici nu a venit timp de un an de zile nimeni și au ajuns unii sau alții să se considere șefi. Am avut parte numai de sabotaje de când am preluat echipa, nu a venit nimeni să ne ajute”, a spus Cristescu la DigiSport.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 21 Aug. 2013, 19:34 Actualizat: 21 Aug. 2013, 19:35 Liga 2
Pe aceeași temă