Pancu, numit președinte la FC Rapid. „Nu va mai juca. Este cea mai bună soluție pentru acest post”

Marius ANGHEL 08 Jul. 2015, 18:32 Liga 2
Pancu, numit președinte la FC Rapid.**

Daniel Pancu, retras din activitate la finalul sezonului precedent, a fost instalat, miercuri, în funcția de președinte al grupării FC Rapid, a declarat, pentru agenția de presă Mediafax, acționarul majoritar al clubului giuleștean, Valerii Moraru.

„Am bătut palma cu Daniel Pancu. Începând de astăzi este noul președinte al Rapidului. Este cea mai bună soluție pentru acest post la Rapid”, a spus Moraru, pentru Mediafax.

Oficialul rapidist a menționat că este exclus ca Daniel Pancu să mai joace, chiar dacă echipa va evolua în sezonul următor în Liga a II-a. „Pancu s-a retras din activitate. Nu va mai juca, acum este președinte”, a adăugat Valerii Moraru.

Daniel Pancu, jucător care a evoluat de cinci ori în cariera sa pentru Rapid, va împlini 38 de ani la 17 august, iar la finalul sezonului trecut a anunțat că se va retrage din activitate. Atacantul a mai evoluat în cariera sa la formațiile Politehnica Iași, Cesena, Beșiktaș, Bursaspor, Terek Groznîi, CSKA Sofia și FC Vaslui.

Formația Rapid a retrogradat la finalul ediției 2014-2015 a Ligii I, iar antrenorul Cristiano Bergodi și majoritatea jucătorilor din lot au refuzat prelungirea contractelor care expirau în această vară. Reunirea lotului pentru începerea pregătirilor este programată pentru 20 iulie.

Articol scris de Marius ȚONE (Mediafax)

Marius ANGHEL 08 Jul. 2015, 18:32 Liga 2
Pe aceeași temă