Pancu, extrem de bucuros după decizia TAS: „S-a făcut dreptate. Mă gândesc serios să mai joc încă un an”

Marius ANGHEL 30 Jun. 2014, 15:48 Liga 2
Pancu, extrem de bucuros după decizia TAS:**

Rapid a câștigat, luni, la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, litigiul cu Federația Română de Fotbal, forul de la Lausanne acordând licența clubului giuleștean pentru ediția 2014-2015 a Ligii 1.

Căpitanul echipei giuleștene, Daniel Pancu, s-a declarat extrem de fericit de decizia TAS și a precizat că echipa giuleșteană nu merita să fie tratată astfel de Comisiile Ligii. „E prima veste bună pe care o primesc rapidiștii de ani de zile încoace. Putem spune că s-a făcut dreptate. Era prea mult să ne obținem pe teren de 3 ori într-un an dreptul de a juca în Liga 1 și să fim refuzați de comisii”, a declarat Pancu pentru Digi Sport.

Pancu a mai precizat că situația dificilă cu care se confruntă giuleștenii nu a trecut și le cere sprijinul fanilor pentru sezonul care urmează. Acesta a mai spus că se gândește serios să mai evolueze încă un sezon pentru giuleșteni. „Greul abia acum începe, avem nevoie de toți rapidiștii lângă noi pentru a putea face față în Liga 1. Un apel special vreau să fac către galerie, vreau rapidiștii uniți, așa cum au fost tot timpul, pentru că numai împreună putem fi din nou puternici. Am sentimentul că mi-am făcut datoria față de Rapid până la capăt. Azi e ziua în care îmi expiră contractul. Nu știu dacă voi mai juca sau nu. Tot ce știu e că sunt foarte fericit și pot să spun că dacă Rapid ar fi fost forțată să joace în Liga a 2-a nu aș mai fi putut să continui, dar în aceste condiții mă gândesc serios să mai joc încă un an”, a concluzionat Pancu.

Marius ANGHEL 30 Jun. 2014, 15:48 Liga 2
Pe aceeași temă