Pancu: „Cu lotul pe care îl avem cred că ne zbăteam pe la mijlocul clasamentului în Liga I”

Marius ANGHEL 25 Nov. 2013, 16:04 Liga 2
Pancu:**

Alb-vișiniii s-au impus în meciul cu Gloria Buzău (2-0), prin golurile marcate de Lukanovic (26) și Ciolacu (90). Însă partida a fost una foarte tensionată, în special în tribune.

Fanii gazdelor au aruncat cu tot felul de obiecte spre banca de rezerve a giuleștenilor. Antrenorul secund, Florică Drăghici, a fost lovit de o piatră în spate, iar în repriza secundă jucătorii nu au putut să stea pe bancă.

Daniel Pancu spune că cei de la Buzău au provocat aceste incidente. „Gazdele ne-au provocat permanent. Se putea întâmpla chiar și o tragedie la Buzău. O bucată de piatră l-a lovit în umăr pe unu dintre antrenorii noștri. a declarat Pancu la „Ora de ProSport”.

Jucătorul giuleștenilor are încredere în colegii săi mai tineri și speră ca din primăvara echipa să fie mai închegată și să dea dovadă de constanță. „Jucătorii tineri se maturizează de la etapă la etapă. Nu mă așteptam să câștigăm așa multe puncte în tur. Din primăvară mă aștept ca evoluțiile lor să fie bune și foarte bune, să dea dovadă de constanță. Cu lotul pe care îl avem cred că ne zbăteam pe la mijlocul clasamentului în Liga 1.” a mai spus Pancu.

Marius ANGHEL 25 Nov. 2013, 16:04 Liga 2
Pe aceeași temă