Pancu a „sărit” la Cristescu: „O să fii primul patron bătut de jucători!”

Marius ANGHEL 23 Aug. 2013, 09:38 Liga 2
Pancu a

Nicolae Cristescu i-a scos din sărite pe jucătorii Rapidului care consideră că au fost plimbați cu vorba. Asociatul lui Zamfir a fost chiar amenințat de Daniel Pancu.

Nicolae Vasile a povestit că, în lipsa banilor, a fost prins de controlori în tramvaiul 20.

În momentul în care a preluat clubul de la George Copos, relația dintre Nicolae Cristescu și fotbaliștii rapidiști a fost una foarte bună. După două luni însă, situația  s-a schimbat radical, iar acum, Pancu și compania se află în conflict deschis cu asociatul lui Adrian Zamfir. Fotbaliștii sunt nemulțumiți că omul care deține Hanul Vlăsiei nu se ține de cuvânt și a uitat să le plătească salariile. În ultimele zile, Cristescu s-a contrat verbal cu Daniel Pancu, cu suporterii și cu antrenorul Marian Rada.

Pancu l-a amenințat

Potrivit unor surse din vestiar, neînțelegerile au plecat de la o replică pe care Pancu i-a dat-o asociatului patronului din acte, Adrian Zamfir. În urmă cu două săptămâni, la ProRapid, veteranul i-ar fi spus, mai în glumă, mai în serios, lui Nicolae Cristescu că, dacă va continua să-i mintă pe jucători, va avea probleme cu vestiarul: „Nea Nicule, ai grijă că o să fii primul patron  bătut de jucători”. „Pancu a fost capul revoltei. Sunt foarte dezamăgit de comportamentul lui”, spusese Cristescu miercuri după-amiază. Contactat, Pancu a negat incidentul: „Pe cuvânt că nu i-am zis așa!”.

Memoriu plătit de la o tarabă

Un alt episod interesant este legat de Lucian Răduță, fotbalist  revenit la Rapid după o perioadă petrecută la CS Mioveni. Atacantul și-a depus memoriu la FRF pentru a deveni liber de contract, însă a avut nevoie de 450 de lei pentru a-și înregistra cererea la Comisia de Soluționare a Litigiilor. Fotbalistul  a mers la Cristescu pentru a-i cere suma necesară, dar asociatul patronului i-a spus că nu are banii necesari și l-a trimis pe jucător în Piața 16 februarie, la o sală de jocuri, de unde ar fi trebuit să primească cei 450 de lei. Cei de acolo nu au putut să-i ofere banii, iar Răduță a fost  redirecționat de șeful său la o tarabă unde se vindea brânză, iar o femeie ocupată cu taraba plină de telemea i-a dat jucătorului 45 de bancnote de 10 lei!

Marți, Marian Rada stabilise două partide amicale, una miercuri, cu AS Berceni, și cealaltă sâmbătă, cu Axintele. Meciul cu Berceni a fost amânat dintr-un motiv incredibil, asta după ce Nicolae Cristescu a solicitat 5.000 de lei pentru ca Rapid să dispute jocul amical. „Suntem o echipă mare, iar cine vrea să joace cu noi trebuie să plăteacă” și-a motivat decizia asociatul patronului.

Vasile a fost prins fără bilet în tramvai

Ieri, la ProRapid, Nicolae Vasile a dezvăluit celor prezenți un episod prin care a fost nevoit să treacă în drum spre cantonament. El a fost prins călătorind fără bilet în tramvaiul 20. În aceeași ipostază neplăcută s-au aflat și alți jucători rapidiști, iar toate acestea s-au întâmplat din cauza faptului că jucătorii sunt neplătiți de patru luni de zile. „Ne știu controlorii. Când vin, le spunem că suntem de la Rapid și ne lasă în pace”, au povestit, pe un ton amar, jucătorii din Giulești.

Sandu Tăbârcă va continua pe banca tehnică a Rapidului, după ce ieri a avut o discuție cu Adrian Zamfir

Ionuț Voicu este aproape să ajungă la Univesitatea Cluj, iar în schimbul fundașului, la Rapid vor veni Raul Ciupe, Florin Cordoș și Lorand Kovacs

Articol scris de Costin ȘTUCAN

Marius ANGHEL 23 Aug. 2013, 09:38 Liga 2
Pe aceeași temă