Pancu: „A fost o plăcere să joc din nou cu Daniel Niculae, îl așteptăm alături de noi”

Marius ANGHEL 29 Aug. 2013, 11:45 Liga 2
Pancu:**

Atacantul formației Rapid, Daniel Pancu, a declarat, miercuri seară, la finalul partidei amicale cu CSM Râmnicu Vâlcea, că a fost o plăcere să îl aibă din nou coleg pe Daniel Niculae căruia i-a transmis că îl așteaptă alături de el și în meciurile oficiale.

”A fost o plăcere deosebită să joc din nou cu Nico, îl așteptăm alături de noi, e un mare fotbalist și un mare rapidist. El și-a dorit să se antreneze, să aibă jocuri în picioare și să fie din nou în fața publicului giuleștean, și cred eu că a fost o idée foarte bună. S-a descurcat de minune pe postul de fundaș”, a spus Pancu.

De asemenea, fundașul Ionuț Voicu s-a arătat onorat că l-a avut coleg în linia defensivă pe Daniel Niculae. ”Daniel face parte din artileria grea a Rapidului. Pentru noi, cei care am venit aici după el, este o onoare să jucăm alături de el. E un jucător extraordinar”, a afirmat Voicu.

Antrenorul formației CSM Râmnicu Vâlcea, Claudiu Niculescu, speră ca Rapid și celelalte echipe de tradiție din fotbalul românesc să revină cât mai repede în Liga I. ‘‘Astăzi a fost Giuleștiul pe care îl știam, doar că echipa nu mai este acolo unde îi e locul, ci în Liga a II-a. Cu siguranță în momentul ăsta Rapidul nu mai este echipa de pe vremea când jucam și eu, dar văd că au un proiect nou, cu mulți tineri și sper să aibă succes. Vreau ca Rapid să revină în Liga I, fotbalul e mult mai sărac făra Rapid, Universitatea Craiova și alte echipe de tradiție”, a afirmat Niculescu.

Tehnicianul, care l-a avut coleg la echipa națională pe Daniel Niculae, s-a arătat bucuros de revederea cu acesta. ”A fost o plăcere să îl revăd pe Daniel Niculae, nu mă mai văzusem cu el de la echipa națională cred. Și pe Pancone la fel, am vorbit cu ei și mi-a făcut plăcere. Nico a fost o supriză plăcută pentru mine pe teren, s-a descurcat foarte bine ca fundaș”, a adăugat Claudiu Niculescu.

Atacantul Daniel Niculae a evoluat o repriză pentru formația Rapid în meciul amical disputat, miercuri seară, pe Stadionul Giulești-Valentin Stănescu, cu echipa CSM Râmnicu Vâlcea, scor 1-1. Pentru Rapid a marcat Iacob ’69, iar pentru CSM a înscris Codin ’66. Daniel Niculae, care se antrenează de câteva săptămâni cu lotul formației giuleștene, a evoluat pe postul de fundaș central și nu pe cel de atacant.

Articol scris de Marius Țone (Mediafax)

Marius ANGHEL 29 Aug. 2013, 11:45 Liga 2
Pe aceeași temă