Ouadie Salhi, scos cu ambulanța de pe teren și dus la spital după meciul dintre CSC Dumbrăvița și Unirea Slobozia. Care este starea lui și ce reproșuri are antrenorul

Anda DELIU 24 Feb. 2024, 17:15 Liga 2

Neplăceri pentru dumbrăvițeni, încă de la primul meci oficial din acest an 2024. Pe lângă jocul pierdut la scorul de 2-0 acasă cu Unirea Slobozia, marocanul Ouadie Salhi s-a lovit destul de serios la cap, pe final de joc, a fost scos de pe teren cu ambulanța și transportat la spital după încheierea partidei.

Fotbalistul și-a pierdut și cunoștința, iar antrenorul Cosmin Stan a declarat că Christ Afalna, cel de care Salhi s-a lovit, ar fi putut fi mai atent, mai ales că echipa sa avea adăpostul a două ”boabe” și jocul era pe final.

Ouadie Salhi nu a știut cine e, când a deschis ochii, după contactul dur cu Afalna

Ouadie Salhi și Christ Afalna s-au ciocnit în fața careului dumbrăvițenilor, undeva după minutul 80. Afalna l-a lovit cu capul în zona tâmplei pe Salhi. Jucătorul timișenilor a rămas jos, astfel că ambulanța privată contractată de club pentru joc a pătruns pe gazon.

În primele clipe după ce și-a recăpătat cunoștința, fotbalistul african nu știa cine este, la întrebarea cadrelor medicale. El a fost luat de pe teren, iar echipa, condusă cu 2-0, a rămas în zece, deoarece Cosmin Stan epuizase schimbările nu cu mult timp înainte de incident.

După ce a fost stabilizat în salvare, jucătorul a fost dus la spital, unde și-a recăpătat cunoștința.

Cosmin Stan spune că jucătorii ar trebui să fie mai atenți, să nu se lovească

Cosmin Stan a punctat că jucătorii nu ar trebui să aibă asemenea intrări inconștiente.

”Și-a pierdut cunoștința în urma loviturii. Și-a revenit câteva secunde pe teren și nu știa unde e, cum îl cheamă. Probabil pentru investigații l-au dus la spital. Sper să nu fie nimic grav, pentru că el oricum e foarte puternic. E ca o stâncă. Sunt convins că va reveni foarte repede. Dar și jucătorul lor, care l-a accidentat, putea să evite lucrul acesta. Era 2-0, era minutul 86-87. L-a lovit în tâmplă. Putea să evite. La faza următoare după ce se reia jocul, la Zurbagiu, tot același jucător a avut o intrare destul de tare. Chiar putea să evite aceste intrări. Mai trebuie să și protejăm, mai trebuie să ne și respectăm între noi. Jucătorii trebuie să se respecte din ambele echipe. Alea au fost niște intrări pe care le putea evita foarte ușor, pentru că amândouă au fost faze la care era al doilea la minge și nu avea nicio șansă. Putea să-l accidenteze mult mai grav și pe Zurbagiu!”, a declarat antrenorul Dumbrăviței despre situație.

Ouadie Salhi a fost dus conștient la Spitalul Municipal din Timișoara pentru o investigație CT.

M’hammed-Ouadie Salhi are 26 de ani, este mijlocaș, a semnat cu CSC Dumbrăvița în ianuarie 2023, după ce jucase în Liga 3 pentru Șoimii Lipova, iar în actualul sezon de Liga 2 are 12 meciuri jucate din 16 posibile, de fiecare dată intrând ca titular și o singură dată a fost înlocuit.

Foto: capturi FRF.tv și Attila Kozma / CSC Dumbrăvița

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-e-tot-mai-aproape-de-play-off-19300542

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sperante-la-play-off-pentru-csm-resita-dupa-victoria-cu-steaua-19300564

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-a-pierdut-la-scor-de-neprezentare-meciul-cu-corvinul-19300562

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-trica-foarte-suparat-dupa-cs-mioveni-csm-alexandria-19300521

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-16-liga-2-19300447

Anda DELIU 24 Feb. 2024, 17:15 Liga 2
Pe aceeași temă