Oțelul începe returul tot pe „Oțelul”, contra unui adversar aflat pe val: „Băieții știu că trebuie să dea totul pentru a-și răsplăti suporterii”

  • Echipa gălățeană va juca pe teren propriu cu FC Academica Clinceni, cea mai în formă formație din liga secundă.

 

După aproape două săptămâni de griji legate de arena pe care va juca, echipa de fotbal Oțelul începe sâmbătă returul ligii secunde tot pe stadionul care-i poartă numele, antrenorul Daniel Florea declarându-se încântat că s-a rezolvat favorabil una dintre cele mai spinoase probleme.

„Mă bucur enorm că am rămas pe stadionul Oțelul, pentru noi contează foarte mult suprafața de joc. Pentru o echipă ca a noastră, cu mulți jucători tineri, e nevoie de teren bun pentru a crește valoric”, a spus Florea.

Oțelul va juca, de la ora 11>00, cu FC Academica Clinceni, un adversar redutabil, care se află într-o formă sportivă de invidiat, cu cinci victorii și un egal în ultimele șase partide. „Au echipă puternică, omogenă, joacă de trei ani cam în aceeași formulă. Trebuie să fim noi cei care le opresc această serie pozitivă și avem motive să credem că putem reuși. Chiar dacă nu am înscris de patru jocuri, trecem printr-o perioadă bună. S-a văzut în ultimele două meciuri (n.r. – 0-0 acasă cu Ceahlăul și 0-0 în Giulești, cu Rapid) că echipa este în creștere. Trebuie să confirmăm în acest joc, cu aceeași atitudine de la ultimele meciuri nu putem să ne gândim decât la victorie. Băieții știu că trebuie să dea totul pentru a-și răsplăti suporterii, pentru viitorul echipei, totodată și pentru imaginea și viitorul fiecăruie dintre ei”, a adăugat Florea.

Tehnicianul echipei gălățene are două absențe importante din lot, căpitanul Cojoc – accident și unul dintre cei mai în formă jucători din ultima perioadă, Bogdan Chipirliu. Cu probleme medicale se confruntă și mijlocașul Ionuț Codreanu, dar sunt șanse ca acesta să poată juca.

Articol scris de Marian CĂ‚PĂ‚ȚÎNĂ‚

Pe aceeași temă