Oprița și Stere, „clinciuri” înaintea derbiului Juventus – Brașov. Cei doi antrenori s-au tachinat pe culoarele Casei Fotbalului

Marius ANGHEL 07 Dec. 2016, 14:52 Liga 2

Adversari sâmbătă în derbiul campionatului ligii secunde, Juventus București – FC Brașov, antrenorii Mihai Stere și Daniel Oprița s-au întâlnit luni, la Casa Fotbalului, unde au susținut examenele scrise pentru obținerea licenței B+A.

„Am dat examenul scris, apoi am susținut lucrarea de licență în care eu am avut ca temă exerciții în sistemul defensiv 1-4-1-4-1, dar și relația antrenor-patron. Eu spun că m-am descurcat bine, astfel că acum aștept cu nerăbdare cardul de antrenor”, a spus Mihai Stere.

„Au fost și câteva clinciuri”

Cum era de așteptat, meciul de sâmbătă dintre Juventus și FC Brașov a stârnit dialoguri încinse între cei doi antrenori. „Ne mai tachinăm și noi, e ceva normal înaintea unui meci atât de important. Era normal să ne întâlnim la cursuri și cum era de așteptat au fost și câteva «clinciuri» pe tema netelevizării acestui meci, dar și a arbitrajelor. E strategia lor, dacă nu au nevoie de banii din drepturile tv… Asta e situația, își iau toate măsurile. Fiecare își urmărește interesul”, a spus Stere.

Juventus, avantaj la penaltiuri

Dialogul dintre cei doi antrenori a continuat și pe tema arbitrajului. „Oprița chiar îmi spunea că nu vede niciun fel de problemă în faptul că 30 la sută din golurile marcate de echipa sa au venit din penaltiuri, pentru că la fiecare meci are cam 60 de acțiuni în careul advers. I-am spus că și noi intrăm des în careul advers, dar am avut doar patru penaltiuri, nu 11 ca ei”, a spus antrenorul secund de la FC Brașov.

Declarații la nervi

Legat de declarațiile lui Oprița de la finalul meciului pierdut cu CS Mioveni, Stere spune că totul s-a reglat. „Cornel Țălnar ar trebui să nu mai vorbească de Juventus, ci să se uite mai bine la ce s-a întâmplat cu arbitrajele de care a avut Brașovul parte în primele etape, dar și modul în care au câștigat meciul cu noi. Vă spun acum că noi suntem mai buni decât Brașovul. Îi batem și îi batem rău!”, tuna Oprița la finalul meciului de la Mioveni.

„Oprița a spus că îi pare rău, a vorbit atunci la nervi… Eu sper din tot sufletul să avem parte de un meci frumos, fără probleme și aici mă refer la arbitraj corect”, a punctat Mihai Stere.

La finalul examenului susținut la FRF, Stere a mers și în cartierul Colentina unde a ajuns chiar în timpul antrenamentului celor de la Juventus. „Am fost să văd terenul de joc, iar cei de la Juventus erau la antrenament. Nu au fost niciun fel de probleme, pentru că vorbisem cu Oprița de acest lucru. Terenul nu e cine știe ce, dar nu se poate compara cu cel de la Brăila, Se poate juca fotbal, chiar dacă mai sunt porțiuni de teren denivelat”, a încheiat antrenorul lui FC Brașov.

Meciul Juventus București – FC Brașov se va disputa sâmbătă, de la ora 11:00, în cadrul etapei a 2-a a returului Ligii 2, ultima din acest an.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 07 Dec. 2016, 14:52 Liga 2
Pe aceeași temă