Opinia legendei Ștefan Iovan, după începutul perfect al Stelei în Liga 2: ”Oprița va face lucruri frumoase și echipa se va clasa pe locurile fruntașe”. Cum a comentat absența lui Helmut Duckadam de la meciul cu FK Csikszereda

Răzvan STÎNGĂ 05 Aug. 2021, 16:04 Liga 2

Ștefan Iovan, unul din foștii fotbaliști legendari ai Stelei, nu a ratat debutul ”militarilor” în Liga 2, cu FK Csikszereda. A fost prezent în tribunele stadionului din Ghencea și a urmărit de la locul faptei succesul echipei lui Daniel Oprița, cu scorul de 1-0.

Ștefan Iovan: ”Oprița va face lucruri frumoase și anul acesta va fi unul în care Steaua se va clasa pe locurile fruntașe” 

Iovan a recunoscut că a așteptat de mult timp un astfel de meci, cu Steaua jucând cel puțin în Liga 2, pe un stadion nou și cu mii de fani în tribune. La fel cum au declarat toți cei de la Steaua, atât jucători cât și antrenorul Daniel Oprița și conducători, Ștefan Iovan așteaptă mai multe de la echipă.

Numele Steaua impune respect, iar gloria formației din Ghencea e sigură că Daniel Oprița va scoate și mai mult de la fotbaliștii săi și jocul va fi unul mai spectaculos decât a fost miercuri seară.

Îmi era dor de un astfel de meci. Chiar dacă jocul nu a fost prea bun să zic așa, e bine că am debutat cu dreptul în primul joc. Am încredere că echipa va juca din ce în ce mai bine, am încredere că Daniel Oprița va face lucruri frumoase și anul acesta va fi unul în care Steaua se va clasa pe locurile fruntașe.

(N.r. – Despre fani) Nerăbdarea a fost mare, iar ei s-au manifestat pe măsură. Au și ei dreptul ca după atâția ani să aibă o astfel de manifestare. Au susținut echipa și cred că atunci când jocul va fi și mai bun, vor veni și mai mulți suporteri. Sper să avem atmosferă pe măsură, să revenim la fotbalul de altădată.

Au fost mai puțini fani acum, la primul meci, dar jocul bun aduce lume în tribune, liniște. Rezultatele sunt importante, iar echipa va face ca lumea să vină la stadion. Venim din Liga 3, e primul joc, dar maturitatea și experiența jucătorilor vor fi pe viitor din ce în ce mai bune”, a spus Ștefan Iovan, la microfonul DigiSport.

Ștefan Iovan, despre absența lui Helmut Duckadam de la meci: ”Îmi cer scuze pentru această greșeală!” 

Înainte de meciul de pe Ghencea, Helmut Duckadam, eroul Stelei din finala Cupei Campionilor Europeni din 1986, a declarat că nu a fost chemat să asiste din tribune la joc. Cum de invitațiile către gloriile Stelei se ocupă chiar Ștefan Iovan, acesta și-a cerut scuze pentru greșeală.

A declarat că la mijloc a fost o neînțelegere, iar fostul mare portar, la fel ca toți foștii mari jucători ai Stelei, vor fi sunați pentru a fi chemați la jocurile Stelei de acasă.

Eu am avut invitațiile, nouă invitații. Probabil că și la mine a fost o greșeală. Data viitoare când o să primesc invitațiile, o să-i sun pe toți. Am crezut că dacă vor să vină la meci (n.r. – foștii mari fotbaliști ai Stelei) sună la cineva de la organizare și atunci cei de acolo mă sună pe mine. Am greșit și îmi cer scuze! Data viitoare, când primesc invitațiile, o să-i sun pe toți și cred că și ei vor veni într-un număr mult mai mare.

I-am sunat pe Pițurcă, pe Tudorel, pe Bumbescu. Ne-a Puiu m-a sunat, Lăcătuș. Îmi cer scuze pentru această greșeală!”, a mai precizat Ștefan Iovan.

Steaua are două deplasări în următoarele două meciuri 

Următorul meci al Stelei pe teren propriu va avea loc în etapa a 3-a a Ligii a 2-a, cu Dacia Unirea Brăila. Până atunci, va juca două partide pe teren străin, cu Viitorul Pandurii (etapa a 2-a a Ligii a 2-a) și cu Progresul Spartac (turul 2 al Cupei României).

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures și Steaua TV official

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-vrea-si-mai-mult-dupa-debutul-cu-dreptul-in-liga-2-cu-fk-csikszereda-george-ogararu-am-intalnit-un-adversar-puternic-si-e-important-ca-am-castigat-cand-vin-noile-echipamen-19194632

https://liga2.prosport.ro/seria-1/remus-chipirliu-intra-in-istoria-stelei-cu-golurile-sale-reactia-atacantului-despre-interzicerea-dreptului-de-promovare-in-liga-1-noi-vrem-sa-putem-spune-ca-ne-am-facut-datoria-noi-19194583

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fanii-au-purtat-steaua-spre-victorie-in-meciul-cu-fk-csikszereda-discursul-liderului-valentin-barbulescu-spune-totul-am-alergat-pentru-ei-ne-uitam-la-tabela-in-minutul-75-iar-ei-ne-au-dat-19194578

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 05 Aug. 2021, 16:04 Liga 2
Pe aceeași temă