Olimpia le-a reziliat contractele lui Tudoran și Daminuță înaintea meciului cu Juventus. Andone revine pe bancă: „Sunt singurul antrenor din Liga 2 suspendat tot timpul”

Marius ANGHEL 31 Mar. 2017, 18:30 Liga 2

După un început entuziasmant, datorat victoriei cu 2-1 de la Brașov, Olimpia Satu Mare a mers apoi din ce în ce mai rău în campionat. A urmat egalul cu Luceafărul Oradea (2-2), înfrângerea de pe teren propriu cu CS Afumați (0-1) și eșecul de la Sfântu Gheorghe, 3-1 cu Sepsi, astfel că echipa lui Bogdan Andone a căzut dramatic în clasament, tocmai pe locul 7, cu 41 de puncte, la șase puncte distanță de a treia clasată, Sepsi.

Sâmbătă, de la ora 12:00, Olimpia are un test și mai greu, poate cel mai dificil din acest retur, pe teren propriu, cu Juventus București. Echipa sătmăreană va întâlni liderul cu câteva schimbări în lot după ce Andone a decis să renunțe la George Tudoran (21 ani) și Cristian Daminuță (27 ani), acesta din urmă transferat în această iarnă. Cei doi mijlocași au fost excluși din lot și urmează să li se rezilieze contractele, în timp ce altor trei jucători li s-a dat un ultim avertisment, altfel urmează să aibă și ei aceeași soartă.

George Tudoran și Cristian Daminuță au fost aduși la Olimpia la cererea antrenorului Bogdan Andone. Tudoran a evoluat în acest sezon în 10 meciuri, dintre care doar în două a fost titular, și a înscris 3 goluri, în timp ce Daminuță, adus în iarnă, a fost folosit timp ce 165 de minute în trei meciuri.

Problemele de lot nu se opresc aici pentru Olimpia, deoarece Cosmin Iuhas și Raul Krausz vor lipsi din cauza accidentărilor, iar Silviu Pană, Mihai Onicaș și Adrian Ciul sunt suspendați. Tocmai de aceea, în lotul primei echipe pentru meciul cu Juventus au fost aduși juniorii Angelo Cocian și Florin Chitaș, primul dintre aceștia fiind prezent alături de antrenorul Bogdan Andone și mijlocașul Robert Villand la conferința de presă premergătoare meciului din etapa a 27-a.

„Juventus e lider detașat din punctul meu de vedere, o echipă de Liga 1. Nouă ne lipsesc cinci jucători, dar încercăm să ne adunăm. Ne-am pregătit bine zilele acestea și încercăm să facem un meci bun, să scoatem maximum și să facem un rezultat pozitiv. Sunt singurul antrenor din Liga a 2-a care e suspendat tot timpul. Alți antrenori parcă nu fac greșeli”, a declarat Andone, citat de Satu Mare online, înaintea meciului cu Juventus.

Înaintea desfășurării etapei a 27-a, Olimpia se află pe locul 7, cu 41 de puncte, iar Juventus e lider, cu 57 de puncte.

Marius ANGHEL 31 Mar. 2017, 18:30 Liga 2
Pe aceeași temă