Obiectivul „șoimilor” la Călărași: „Să nu ne mai facem de râs, dar asta depinde și de câți jucători noi au drept de joc mâine”

Marius ANGHEL 02 Sep. 2016, 15:22 Liga 2
Obiectivul

Un golaveraj de 0-50 nu face cinste Șoimilor Pâncota, dar reflectă întru totul începutul pompieristic de sezon, în ceasul al 13-lea! Timp de trei etape, gruparea din Podgorie a aliniat doar juniori, majoritatea lor de 16-17 ani, însă lucrurile nu s-au schimbat radical nici după apariția primilor seniori în echipă.

Sâmbăta trecută, „alb-negrii” au cedat cu 9-0 pe teren propriu, iar mâine riscă din nou o umilință la Călărași. Adrian Mihalcea a pierdut destui jucători importanți dintre cei cu care a ajuns până în barajul de promovare în Liga 1, dar a rămas una dintre forțele campionatului. „Mi-e greu să cred că se vor întări atât de mult încât să ne pună mari probleme. Ideea iar pleacă de la concentrarea și atitudinea băieților mei. Nu pot face cei de la Pîncota minuni în două zile mai ales după dezastrul din primele etape. Nu vreau să spun lucruri mari dar, sincer, nu cred să avem probleme. Altfel ar fi foarte grav. Acum depinde doar de noi cum vom trata jocul. Dacă ne credem iar învingători și ne relaxăm fără niciun fel de teamă sau de respect pentru adversari, putem avea un meci greu dar dacă vom fi conectați, pot să spun că, la fel ca în prima repriză a meciului de la Brașov, vom avea un rezultat pozitiv, cu siguranță”, a menționat fostul atacant al lui Dinamo pentru afcdunareacalarasi.ro.

Călăreșenii sunt cu atât mai periculoși cu cât runda trecută au cedat la scor de neprezentare sub Tâmpa.

Într-adevăr, și Dumitru Mitu recunoaște că desfășurarea partidei de mâine dimineață (ora 11) depinde de cum se va mișca și conducerea clubului la capitolul achiziții. „La această oră, față de cei care au evoluat runda secundă, îi mai avem rezolvați doar pe Dulap și Stoichițoiu. Ar mai fi Vulpe, dar el este suspendat. I-am luat în autocar și pe străinii Sherif, Sarr și Facundo, cu speranța că până deseară le vor veni cărțile verzi și mai așteptăm, din câte am înțeles, să ni se mai alăture unul-doi jucători de la București, un mijlocaș și un atacant. Avem nevoie de calitate în toate compartimentele pentru a evita înfrângeri de genul celeia din etapa trecută. Din păcate, cel puțin deocamdată, nu cred că ne putem propune altceva decât să păstrăm scorul în limite normale. Sigur, dacă jocul ne va permite, vom încerca mai mult, dar pentru asta trebuie să și marcăm cel puțin un gol. Am reușit să facem și finalizare în această săptămână la antrenamentul de ieri, de la Șiria, dar insuficient pentru a putea spune că avem automat forță în atac”, a menționat Dumitru Mitu, antrenor (interimar) – jucător la „Șoimii”.

Fostul mijlocaș al lui Panathinaikos și-a studiat și adversarul cu ocazia transmisiei directe a partidei Brașov – Călărași și: „În ciuda înfrângerii clare, formează o echipă solidă. Au probleme lor în joc, dar nu se compară cu a noastre. Nu are rost să vorbim despre favorită în acest meci și, repet, încercăm să nu ne mai facem de râs până ne mai vin întăriri”, a adăugat „Bebe” Mitu.

Formații probabile:
Călărași: C. Lungu – Țenea, B. Panait, D. Barna, S. Ilie – P. Radu, Ciocâlteu – Ibrian, Kanda, Licu – V. Balint
Pâncota: Horvat – Ursoi,  Stelitano, Dulap, Bogdan – Stoichițoiu, Ștrengar, Copilescu, Farcaș – Mitu – Pătrașcu.

Text și foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 02 Sep. 2016, 15:22 Liga 2
Pe aceeași temă