O venire și o plecare la Unirea Dej. Dragoș Militaru a adus un atacant cu care a mai colaborat la Pandurii, dar a renunțat la un portar

Răzvan STÎNGĂ 05 Sep. 2021, 19:20 Liga 2
O venire și o plecare la Unirea Dej. Dragoș Militaru a adus un atacant cu care a mai colaborat la Pandurii, dar a renunțat la un portar

Unirea Dej a făcut două modificări de lot, aducând un jucător, dar și renunțând la unul. Referitor la venire, la formația din Dej a ajuns atacantul Patrick Popescu (24 de ani, foto principal), ultima dată la Aerostar Bacău. A plecat portarul Dorinel Farcaș (22 de ani), împrumutat în Seria 10 a Ligii a 3-a, la Someșul Dej.

Patrick Popescu a semnat cu Unirea Dej! 

Patrick Popescu a fost prezentat de clubul din Dej duminică, 5 septembrie. Sezonul trecut, pentru Aerostar Bacău, în Liga 2, a jucat în 19 meciuri și a marcat un gol. Celelalte experiențe ale atacantului, anterioare perioadei petrecute la formația din Bacău, au fost la Pandurii, ”U” Cluj și Novohrad Lucenec (Slovacia).

De altfel, în venirea lui Popescu la Unirea Dej a contat și faptul că la Pandurii a lucrat cu actualul ”principal” al dejenilor, Dragoș Militaru.

Am venit de câteva zile, mă cunoșteam cu câțiva dintre colegi de la juniori. Am fost adversari cu ei sau prieteni în viața de zi cu zi. În plus, am lucrat cu Dragoș Militaru la Pandurii.

Mie îmi place foarte mult (n.r. – Dragoș Militaru). Mi-am dat seama de la Pandurii că e un om deschis la minte, încearcă să evolueze pe zi ce trece și acesta a fost unul dintre motivele importante pentru care am ales să vin aici.

Am încredere în băieți, în staff și cred că o să facem o figură frumoasă în Liga 2. Pe plan personal, îmi propun să joc cât mai bine, să îmi intru în ritm cât mai repede, să ajut echipa cât pot și să câștigăm meciurile.

(N.r. – Despre meciul cu Steaua) Pentru momente de genul acesta jucăm fotbal. Meciuri frumoase, importante, cu suporteri. Trebuie să ne ambiționăm, să scoatem cât mai mult din meci.

(N.r. – Despre suporteri) Am fost la meciul de promovare, chiar am venit să îmi susțin prietenii, să îl susțin pe Dragoș și am văzut că din ce în ce mai mulți oameni vin la stadion și e un lucru îmbucurător. Sper să facă ce face în mod normal, pentru că avem nevoie de ei.

Ne simțim bine alături de ei, ne simțim sprijiniți. Am văzut că au făcut și deplasări, sper să fie în continuare alături de noi”, a declarat atacantul, la prezentarea la Unirea Dej.

Dorinel Farcaș, cedat pentru un sezon la Someșul Dej 

Dorinel Farcaș a fost trimis pentru un sezon, sub formă de împrumut, la Someșul Dej, unde să aibă șansa să apere mai mult.

La Unirea Dej era greu de crezut că va prinde prea multe minute, mai ales că până acum Dragoș Militaru a mizat doar pe o variantă în Liga 2, în cele cinci etape scurse din campionat, pe Dorian Răilean.

În urmă cu câteva zile, FC Unirea Dej și FC Someșul Dej au ajuns la un acord privind împrumutul pentru un an al portarului Dorinel Farcaș (22 ani) la echipa din Liga 3.

Mult succes, Dodo!”, a anunțat Unirea Dej, cu privire la împrumutul lui Dorinel Farcaș.

Unirea Dej, cinci puncte în cinci etape  

Unirea Dej e pe locul 14 în Liga 2, cu 5 puncte. A strâns, în cinci partide de Liga 2, o victorie, două egaluri și două înfrângeri și are un golaveraj de trei goluri marcate și trei primite.

Acum, Unirea Dej le devansează pe Dunărea Călărași, două puncte, Viitorul Pandurii, două puncte, Dacia Unirea Brăila, două puncte, Unirea Constanța, 0 punte, și Astra, minus două puncte.

Programul următoarelor două meciuri ale Unirii Dej este următorul: pe 8 septembrie va juca în Cupa României, în Faza a IV-a a competiției, cu Minaur Baia Mare, acasă, iar pe 11 septembrie va juca tot acasă, cu Steaua, în runda a 6-a a Ligii a 2-a.

Foto și video: Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/erik-lincar-e-in-continuare-nemultumit-u-cluj-se-pregateste-sa-renunte-la-doi-fotbalisti-dar-si-sa-aduca-un-fundas-dreapta-19199371

https://liga2.prosport.ro/seria-1/start-ratat-dar-asumat-viitorul-pandurii-stia-de-ce-se-poate-lovi-in-debutul-ligii-2-cristian-luput-daca-aveam-lotul-de-anul-trecut-atunci-era-o-problema-mare-gorjenii-pregates-19199360

https://liga2.prosport.ro/seria-1/prima-in-liga-2-insa-lider-si-la-amenzi-primite-din-partea-frf-steaua-sanctionata-financiar-a-doua-oara-in-acest-debut-de-sezon-acum-si-mai-usturator-19199343

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 05 Sep. 2021, 19:20 Liga 2
Pe aceeași temă