Nuno Gomes și Fonseca s-au transferat în Bulgaria

13 Dec. 2008, 14:22 Liga 2
Nuno Gomes și Fonseca s-au transferat în Bulgaria

Criza Progresului începe să își arate urmările. Fără să își primească banii de mai bine de 4 luni, jucătorii și-au depus memorii pentru a deveni liberi de contract. Unii dintre ei au semnat noi angajamente sau urmează să o facă, iar alții așteaptă marți o decizie favorabilă din partea federației. Portughezii Nuno Gomes și Nuno Fonseca au semnat deja cu gruparea din liga secundă bulgară, Beroe Stara Zagora.

Andrei Sava se află în probe la Sportul Studențesc, iar Marius Rusu își caută echipă în Italia. Costescu și Lircă sunt deja liberi de contract și lista va continua în perioada următoare.
Liviu Băjenaru, unul din jucătorii care așteapta decizia de marți să devină liber de contract, foarte afectat de situația clubului, a declarat:

 

„Nici acum nu îmi să cred ce se întâmplă la club. S-au desființat echipe ca Forex sau Prefab care erau în subsolul clasamentului și noi care suntem pe locul doi, am ajuns în aceeași situație. Banii nu i-am mai primit de patru luni și nu mai avem ce să facem. Din păcate s-a văzut ca domnul Dodu nu este om de fotbal și nu a reușit să gestioneze situația. Nu se pune problemă de rea intenție, dar deja nu mai contează.  Am fost un grup unit și dacă era să rămânem cu toții nu stăteam pe gânduri. Eu am oferte de la trei echipe din prima ligă, printre care și Farul, aștept să văd ce se va întâmpla.”

 

 

Articol scris de Alexandru Amironoaiei
 

13 Dec. 2008, 14:22 Liga 2
Pe aceeași temă