„Nu mizez în acest început de campionat pe jucătorul Apostol”

03 Aug. 2009, 19:09 Liga 2

 

Prezent în această după-amiază în cadrul emisiunii Top Sport de la Tele M, tehnicianul lui FC Botoșani, Ștefan Apostol a ținut să precizeze că cel puțin la începutul sezonului va lua loc numai pe banca de rezerve. „Nu mizez în acest început de campionat pe jucătorul Apostol. Și sper că evoluția tinerilor să-l facă uitat pe jucătorul Apostol. Avem soluții la mijloc sunt Ciornei, Simion și Balaban”, a declarat Fane Apostol.

 

Cele 6 echipe care retrogradează îi dau fiori reci tehnicianului fanionului. „Eu cred că o să fie foarte greu în acest campionat, deoarece vor retrograda șase echipe și numai teroretic trebuie să fie mai greu! Acum totul depinde de noi”, a precizat Ștefan Apostol.

 

Antrenorul fanionului a declarat că își dorește ca Botoșaniul să înceapă cu dreptul acest sezon, dar avertizează că Buzăul poate fi foarte motivat din moment ce au de recuperat opt puncte.

 

„Eu sper să începem cu dreptul la Buzău și să luăm 3 puncte, însă trebuie să fim atenți pentru că Gloria va începe deja cu penalizare de minus opt puncte și probabil vor fi foarte motivați. Am vorbit deja cu jucătorii și sper să începem cu dreptul sezonul”, a mărturisit Ștefan Apostol.

 

Pentru Apostol mai importante sunt rezultatele pe care le preferă în detrimentul spectacolului. Antrenorul a mai decalrat că se va baza pe același sistem de joc din retur.

„Sincer nu văd de ce să schimb sistemul de joc din retur, care a funcționat. Eu sunt adeptul, în general,  al unui joc care să aducă victoria. Și în acest început de campionat o să pun accentul mai mult pe rezultate și mai puțin pe spectatcol, pentru că rezultatele te scot în față”, a afirmat tehnicianul lui FC Botoșani.

 

În ceea ce privește portarii, Apostol a declarat că se va baza pe Vasile Prisacă care va fi prima opțiune pentru postul de titular.

 

„La capitolul portari eu zic că stăm cât de cât bine și, cel puțin, în acest început de campionat Vasile Prisacă va fi portarul numărul 1” a spus Apostol.

 

Sursa: botosaneni.ro

03 Aug. 2009, 19:09 Liga 2
Pe aceeași temă