„Nu mai admit greșeli!”

15 Jan. 2009, 14:14 Liga 2
„Nu mai admit greșeli!

Tehnicianul Concordiei Chiajna, Dumitru Boldorea,  se declară mulțumit de evoluția elevilor săi din finalul turului de campionat și își propune să obțină un loc cât mai sus în clasament.


Din nou la antrenamente. Vă așteaptă un retur incendiar?

Cu siguranță va fi unul foarte greu pentru că toate echipele vor trage cat se poate de mult, mai ales pe final de meci. Dacă în tur îți mai permiteai să mai pierzi câteva puncte, acum dacă ratezi o partidă te poate costa foarte mult. De aceea cred că lupta va fi extraordonar de grea, dar și  interesantă.

Cum credeți că trebuie îmbunătățit jocul echipei?
Întotdeauna există loc de mai bine. Chiar dacă am crescut mult în ultimul timp, noi tindem spre perfecțiune mereu. Din fericire ma bucur de tot sprijinul conducerii si sunt convins că transferurile noi care vor fi făcute acum vor lega echipa , astfel încât să putem emite pretenții și mai mari.

Ați terminat turul în top 10. Meritați un loc mai bun?
Categoric da. Chiar dacă startul campionatului n-a fost unul strălucit pentru noi , echipa era nouă, la început de drum, pe parcurs am reușit să ne revenim și să câștigăm puncte importante pentru noi. Am pierdut aiurea câteva meciuri,cum ar fi cele cu Dunărea Giurgiu sau cu Progresul, în care am avut ocazii imense și din cauza asta suntem doar pe locul 10. Dacă nu existau acele gafe, acum Concordia era undeva mai sus de locul 8. Vom vedea ce ne rezervă acest retur, noi vom lupta să nu pierdem niciun punct pe teren propriu ca să le mulțumim tuturor suporterilor care ne sprijină meci de meci.



Obiectivul propus…
Îmi doresc să fac o echipă cât mai unită, competitivă, iar anul viitor să fim în primele 5-6 formații din Liga a II-a.

Care  a fost adversarul care v-a pus cele mai multe probleme?
Cu toate echipele am luptat greu, e drept, unele erau într-o formă sportivă de zile mari. Cu Bacăul, de exemplu, am pierdut prostește în minutul 90. Am avut neșansă, majoritatea meciurilor le-am pierdut în ultimele minute, cu goluri încasate ca în curtea școlii. Norocul nostru că spre final ne-am mobilizat foarte bine și am obținut o serie de victorii încurajatoare pentru noi. Trebuie să lucrăm foarte mult pe partea defensivă, pentru că au fost multe greșeli individuale pe fazele de finalizare.



Între cine se va da lupta pentru promovare?
Cred că Piatra Neamț merge sigur în Liga I, dar să nu ignorăm Progresul , Ploieștiul și Delta Tulcea.

articol scris de Corina Mlădinoiu
 
 

15 Jan. 2009, 14:14 Liga 2
Pe aceeași temă