„Nu mă tentează Ploieștiul”

06 Jan. 2009, 11:54 Liga 2

Numele antrenorului Marius Șumudică este tot mai des vehiculat în această perioadă. După ce acesta a declarat că nu mai dorește să stea pe banca tehnică a Progresului București, au apărut imediat variante pentru a prelua o nouă echipă. Rapid și FC Ploiești sunt echipele care par a fi interesate de serviciile acestuia.

 

Trecutul său giuleștean a făcut ca Șumudică să fie mereu pe prima pagină a speculațiilor pentru revenirea s-a sub Podul Grant. Momentan lucrurile sunt destul de complicate la Rapid, aceștia nereușund să rezolve, incă, problema actualului antrenor Jose Peseiro, iar acest lucru face ca Șumudică să rămână în stand-by.

 

Lovitura de grație a venit ieri de la FC Ploiești, care l-a pus pe liber pe Valeriu Răchită, postul de antrenor rămînînd astfel liber. Contactat, Marius Șumudică, a declarat: “Îmi pare rău pentru Răchită, dar eu nu am ce să fac. Nu mă tentează deloc să antrenez Ploieștiul. Eu aștept Rapidul ! Aștept ca cei de acolo să iși rezolve problemele pe care le au și după mai vedem.”

 

Articol scris de Alexandru Amironoaiei

06 Jan. 2009, 11:54 Liga 2
Pe aceeași temă