„ Nu aduc jucători de la Bacău”

15 Jan. 2009, 12:29 Liga 2
„ Nu aduc jucători de la Bacău

După ce ieri a venit în inspecție la stadion, pentru a vedea vestiarele, necesarul de echipament și de mingi, astăzi de la ora 11:00 Cristi Popovici, ajutat de Marius Gireadă și Alin Bejan, vor conduce primul antrenament al echipei FC Botosani.

 

Referitor la eventualele achiziții, noul antrenor al botoșănenilor, Cristi Popovici, a declarat că nu intenționează să facă achiziții de la fosta sa echipă, FCM Bacău, deoarece, după cum spune el, nu sunt jucători cu mult peste ceea ce are la Botoșani.

 


"La Bacău nu sunt câini cu colaci în coada. Pe 7.000 de euro pot aduce o grămada de jucători de la Bacău, numai că sunt de 19-20 de ani, la fel ca cei de la Botoșani. Puțini sunt cei care au contracte de peste 10.000 de euro acolo."
, a spus Cristi Popovici, care a adăugat:


"Am vorbit cu Cornel Șfaițer și așteptam încă vreo cîteva zile pentru vedea exact pe ce lot ne vom baza și ce ne mai trebuie". Cert este că pentru retur, FC Botoșani s-ar putea întări cu foștii jucători Ovidiu Ciobanu, Augustin Ivașcă, Marius Sitaru, Bogdan Straton sau Vespazian Colban.

 

www.sport.botoșani.ro

15 Jan. 2009, 12:29 Liga 2
Pe aceeași temă