Noi probleme de lot pentru Petrolul: Saim Tudor ratează ultimele etape din play-off, după accidentarea suferită în partida cu Turris Oltul. În schimb, se întorc doi jucători

Răzvan STÎNGĂ 25 Jul. 2020, 08:43 Liga 2
Noi probleme de lot pentru Petrolul: Saim Tudor ratează ultimele etape din play-off, după accidentarea suferită în partida cu Turris Oltul. În schimb, se întorc doi jucători

Petrolul are probleme înaintea penultimului meci din play-off-ul Ligii 2, cu Campionii FC Argeș, de marți 28 iulie, de la Ploiești. Costel Enache este nevoit din nou să găsească soluții, din cauza faptului că nu mai poate să îl folosească pe mijlocașul lateral Saim Tudor (21 de ani). Fotbalistul a fost înlocuit în minutul 14 al partidei precedente, cu Turris Oltul, din cauza unei accidentări și nu își mai revene până la finalul campionatului.

Leonel Pierce și Cristian Sîrghi, șanse mari să fie recuperați până la ora următorului meci 

Conform informațiilor oferite de Gazeta Prahova, Tudor a ieșit din calcule pentru ultimele două partide din turneu, pentru că accidentarea de la Turnu Măgurele este mult prea serioasă. Totuși, sunt și două vești bune pe care le-ar putea primi Costel Enache cu câteva zile înainte de meciul cu Campionii FC Argeș. Doi dintre fotbaliștii care au fost indisponibili pentru precedentele etape, mijlocașul Leonel Pierce (28 de ani) și fundașul Cristian Sîrghi (33 de ani), au șanse foarte mari să fie în lotul Petrolului.

Saim Tudor, în meciul dintre Petrolul și Viitorul Pandurii, din Liga 2, desfășurat pe Stadionul Ilie Oană din Ploiești, în noiembrie 2019. © FOTO: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures.

La capitolul fotbaliștilor care pot evolua cu Campionii FC Argeș se încadreză și alți doi accidentați cu Turris Oltul. Raul Avram (27 de ani) și Gabriel Deac (25 de ani) au făcut câteva analize și, precizează sursa amintită, nu au fost identificați cu probleme majore, care să îi țină în afara lotului pentru meciul de marți.

Petrolul, totul sau nimic în ultimele două etape 

Petrolul este pe locul 5 în play-off-ul Ligii 2. În trei meciuri a înregistat egaluri pe linie (0-0 cu Rapid, 1-1 cu UTA și 0-0 cu Turris Oltul) și este la șapte puncte de locul 1, UTA. Distanța față de poziția secundă, Turris Oltul, este de trei puncte, iar față de poziția a treia, CS Mioveni, de două. Pe poziția a patra este Campionii FC Argeș, 23 de puncte, iar singura echipă pe care Petrolul o devansează este Rapid, care acumulează 21 de puncte după trei etape.

În privința ultimelor două meciuri rămase de disputat de către Petrolul în acest play-off, ploieștenii mai joacă acasă cu Campionii FC Argeș și în deplasare cu CS Mioveni.

Vedem ce am putea face. Probabil că în acest moment nu mai depindem de noi, depindem și de rezultatele colaterale și asta e cea mai mare problemă pentru noi. Nu mai suntem simpli gestionari a situației noastre. Îmi e greu să fac predicții, să vizionez lucrurile. Suntem imediat după meci, aveam un alt plan în minte, iar acum trebuie să-l refac în funcție de tot ce se întâmplă în restul meciurilor rămase. Nu mai putem să facem un calcul sau o vizionare care să depindă doar de noi. Și atunci e complicată situația. Nu aș putea să spun: «Uite, vom face lucrul ăsta».

 Dar, e clar, așa cum am mai spus-o și până acum, mai sunt două jocuri și e de datoria noastră să ne luptăm pentru cele șase puncte și în funcție de ce se mai întâmplă să sperăm că putem avea șansa pentru Liga 1”, spunea Costel Enache la finalul partidei Turris Oltul – Petrolul.

Foto. Răzvan PĂSĂRICĂ/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/toate-cele-trei-meciuri-din-etapa-a-4-a-a-play-off-ului-ligii-2-au-suferit-modificari-la-program-uta-are-nevoie-de-un-punct-cu-rapid-pentru-a-promova-matematic-in-liga-1-19140799

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-enache-e-sincer-in-privinta-promovarii-dupa-remiza-petrolului-cu-turris-oltul-ne-am-complicat-groaznic-situatia-reluam-calculele-vedem-ce-am-putea-face-19140310

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-frf-are-pe-masa-o-propunere-de-a-incheia-altfel-acest-sezon-competitional-din-liga-1-sa-nu-se-retrogradeze-patru-echipe-sa-promoveze-din-liga-2-nimeni-dar-absolut-nimeni-nu-va-19140074

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 25 Jul. 2020, 08:43 Liga 2
Pe aceeași temă