Nici Erik Lincar nu-și explică eșecul Universității Cluj cu FK Csikszereda: ”N-am putut să ne ridicăm la nivelul adversarilor”. Promisiunea antrenorului, după înfrângerea de la Miercurea Ciuc

Răzvan STÎNGĂ 14 Sep. 2021, 15:00 Liga 2

Universitatea Cluj se află într-o scădere de formă, după prime etape foarte solide în Liga 2. În ultimele runde, ardelenii au început să aibă probleme, în special în meciurile din deplasare, iar luni au înregistrat al doilea eșec la rând pe teren străin. Au fost învinși de FK Csikszereda în etapa a 6-a, cu 1-3.

Erik Lincar, antrenorul ”studenților”, nu poate să își explice căderea din repriza a doua. Universitatea Cluj a avut 1-0 la pauză, dar ultimele 45 de minute au fost slabe, iar echipa gazdă a profitat și chiar a obținut primele puncte în acest sezon.

Erik Lincar: ”Mă așteptam la altceva”

Chiar dacă se aștepta la un joc complicat, remarcând sezonul trecut bun pentru FK Csikszereda, Erik Lincar spera ca elevii săi să profite de începutul mai promițător de campionat și să plece de la Miercurea Ciuc cu toate punctele.

Acum, nu-i mai rămâne de făcut decât să-i motiveze pe jucători pentru etapa următoare, a 7-a, când ”U” Cluj va evolua pe teren propriu, cu Viitorul Pandurii. Partida este programată pentru luni.

”Imaginea jocului s-a schimbat în a doua repriză, este inexplicabil pentru mine de ce am căzut și nu am putut să ne ridicăm la nivelul adversarilor. Știam că FK Csikszereda este o echipă bună, anul trecut a fost acolo, în play-off, în primele șase cluburi, dar mă așteptam la altceva.

FK Csikszereda are jucători buni și, deși a început prost campionatul, sunt sigur că poate face meciuri bune în Liga a 2-a. Suntem bărbați, trebuie să ne revenim, să fim uniți și să fim bine pregătiți pentru următoarea rundă”, a declarat Erik Lincar după FK Csikszereda – ”U” Cluj 3-1, citat de Szekely Sport.

Universitatea Cluj se află la a doua înfrângere la rând, dacă punem la socoteală și meciul din Faza a IV-a a Cupei României, cu CA Oradea, scor 1-2.

”U” Cluj, cu FK Csikszereda: Gorcea – Gîț, Gugu (cpt.), Vomir, Mitrea – Ribeiro (Alb. Voinea 80′), Dican (Balgiu 63′) – M. Ciobanu (Hofman 66′), Haită, Blejdea (Nic. Pîrvulescu 66′) – Boiciuc.
Rezerve neutilizate: Micle – Taub, Vl. Moraru, Alarcon, Tescan.
Antrenor: Erik Lincar.

”U” Cluj se mută la Bistrița 

Universitatea Cluj pleacă de la Sânmartin și va evolua, în următoarele etape din Liga 2, pe teren propriu la Bistrița, pe stadionul din Complexul Sportiv Jean Pădureanu. Încă de zilele trecute Erik Lincar anunța această intenție, dar acum totul e la nivel oficial, fiind înștiințată și Federația Română de Fotbal.

Pentru noi soluțiile importante erau să avem un gazon bun, pe care să se poată juca un fotbal de calitate și cred că până la urmă ne vom muta și de la Sânmartin, unde gazonul nu mai este la același nivel ca în trecut și vom alege o altă locație. Cred că va fi Bistrița, pentru că este și mai aproape.

Am încercat și varianta Târgu Mureș, dar acolo fiind o absență a fotbalului în ultimii ani la nivel superior, abia acum vor începe să reabiliteze stadionul și terenul de joc”, a afirmat Erik Lincar zilele trecute.

Așadar, partida cu Viitorul Pandurii se va juca la Bistrița.

Foto: FC Universitatea Cluj și Pal Zoltan (FK Csikszereda)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-csikszereda-a-spart-seria-negativa-din-liga-2-si-a-dat-lovitura-cu-u-cluj-valentin-suciu-a-revitalizat-echipa-in-15-minute-am-aratat-in-sfarstit-ca-o-echipa-19200783

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ioan-marginean-isi-pune-cenusa-in-cap-privind-litigiile-dintre-fc-brasov-si-antrenorii-si-jucatorii-de-la-corona-adevarul-si-dreptatea-sunt-de-partea-lor-19200781

https://liga2.prosport.ro/liga-3/ovidiu-burca-numit-antrenor-la-csm-slatina-m-am-intors-acasa-de-aici-am-plecat-in-fotbalul-mare-19200774

https://liga2.prosport.ro/liga-4/performanta-unei-comune-cu-nici-4-000-de-locuitori-pe-harta-fotbalului-romanesc-a-inscris-trei-echipe-in-acest-sezon-doua-fac-parte-din-acelasi-campionat-si-banii-vin-de-la-autoritatile-locale-rea-19200757

 

Răzvan STÎNGĂ 14 Sep. 2021, 15:00 Liga 2
Pe aceeași temă