„Ne-ar mai trebui un atacant de gura porții și un jucător de bandă”

12 Feb. 2012, 11:52 Liga 2

Președintele clubului FC Botoșani este mulțumit de cum arată echipa în momentul de față, dar mai vrea unul-doi jucători. În primul rând, oficialul botoșănean încearcă să mai transfere un atacant de gura porții. În cazul în care nu va reuși să îl transfere pe Adrian Gheorghiu de la Vaslui, Șfaițer va căuta un alt atacant cu experiență.

„Ținând cont de starea vremii care e în România la momentul acesta am făcut o pregătire bună în Antalya și cred că până pe 15 februarie se va reuși omogenizarea echipei. În jocurile disputate până acum s-a văzut o altă față a echipei. În condițiile în care începi meciul cu Bordeanu, Bălan, Todoran deja echipa are o altă consistență în joc. Am văzut determinare la fiecare jucător. Prin sosirea jucătorilor noi s-a creat o concurență destul de mare. Mai sunt lucruri de pus la punct.

Ne-ar mai trebui un atacant de gura porții. Dacă vom reuși să îl aducem și pe Gheorghiu ar fi extraordinar. De asemenea, ne mai dorim un jucător de bandă. Sperăm ca pe ultima sută de metri să mai aducem unul-doi jucători care să ne ajute”, a spus Șfaițer.

Mai vrea un mandat în CEx: „Mi-au promis că mă susțin”

Președintele moldovenilor mai vrea un mandat în Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal. Cornel Șfaițer a precizat că are susținerea mai multor cluburi din seria I a ligii secunde.

„Voi candida. Am vorbit și cu ceilalți colegi și ne vom întâlni duminică la București. Am avut o relație de respect. Telefonul a fost deschis la orice oră, am avut o comunicare deschisă cu oricare din colegi și tot ce a depins de mine am încercat să ajut fiecare club. M-am consultat și cu dânșii și majoritatea mi-au promis că mă susțin”
, a mai spus Cornel Șfaițer.

Sursa: Bt online

12 Feb. 2012, 11:52 Liga 2
Pe aceeași temă