Naser Aliji, ultima dată la FC Voluntari și prezent la EURO 2024, și-a găsit o nouă echipă!

Andrei PASCU 04 Sep. 2024, 18:37 Liga 2
Naser Aliji, ultima dată la FC Voluntari și prezent la EURO 2024, și-a găsit o nouă echipă!

Naser Aliji, ultima dată la FC Voluntari, parte din naționala Albaniei la EURO 2024, și-a găsit echipă de club! După câteva luni în care a fost fără acord, apărătorul lateral în vârstă de 30 de ani s-a întors în țara natală, semnând cu Dinamo City. Anunțul oficial a fost făcut marți, 4 septembrie.

Naser Aliji a mai jucat pentru o echipă din România în afara formației din Voluntari, la care a evoluat din iulie 2022 până în vara trecută. A mai fost legitimat la Dinamo.

Naser Aliji, fost la FC Voluntari, a semnat în Albania

Naser Aliji nu a avut un sezon precedent strălucit la nivel de club. Alături de FC Voluntari, nu a reușit să se salveze de la retrogradare, însă insuccesul echipei nu i-a oprit drumul spre EURO 2024. Pentru FC Voluntari, fundașul stânga crescut de FC Basel a adunat 64 de meciuri în două sezoane, reușind să marcheze un gol.

În stagiunea trecută, Aliji a bifat 25 de partide pentru cubul din județul Ilfov, dar părțile s-au despărțit la finalul întrecerii 2023/ 2024. Acum, apărătorul a semnat cu Dinamo City, club din prima ligă a Albaniei.

În România, fundașul a mai evoluat și pentru Dinamo, în perioada noiembrie 2018 – august 2019.

FC Dinamo City are plăcerea să anunțe semnarea unui acord cu fundașul de națională Naser Aliji.

În prezența președintelui Adrian Bardhi și a directorului Pinari, Aliji a semnat și contractul care îl face parte din echipa de 18 ori campioană.

Fundașul de 30 de ani vine la echipă după o carieră de succes în Europa, cu echipe precum Basel, Vaduz, Kaiserslautern, Virtus Entela, Honved și recent FC Dinamo și Voluntari, în România.

Bine ai venit, Naser Aliji”, a transmis clubul din Albania.

Naser Aliji a fost la EURO 2024

Pentru EURO 2024, Naser Aliji a fost selecționat în lotul Albaniei, deși a retrogradat din SuperLiga României cu FC Voluntari. Fundașul nu a mai evoluat la naționala statului său din anterioara campanie de calificare la Campionatul European.

Deși a făcut deplasarea în Germania, la EURO, până la urmă fostul fotbalist al Voluntariului nu a evoluat, fiind rezervă neutilizată în cele trei dueluri disputate de Albania la turneul final, pentru că nu a reușit să treacă de grupe.

De-a lungul carierei, fostul jucător al Voluntariului a mai jucat pentru Basel (Elveția), Vaduz (Elveția), 1.FC Kaiserslautern (Germania), Virtus Entella (Italia), Honved (Ungaria).

Foto: Dinamo City

Andrei PASCU 04 Sep. 2024, 18:37 Liga 2
Pe aceeași temă