Nae Constantin vrea revanșa, după ce Petrolul a pierdut etapa trecută. Antrenorul e motivat înaintea partidei cu FK Csikszereda: ”Nu trebuie să ne plângem, suntem bine. Nu mi-e frică de nimeni, ci doar de noi”

Andrei PASCU 17 Aug. 2021, 19:38 Liga 2
Nae Constantin vrea revanșa, după ce Petrolul a pierdut etapa trecută. Antrenorul e motivat înaintea partidei cu FK Csikszereda: ”Nu trebuie să ne plângem, suntem bine. Nu mi-e frică de nimeni, ci doar de noi”

Partida dintre Petrolul și FK Csikszereda închide etapa a 3-a a Ligii a 2-a. Confruntarea este programată pentru miercuri, de la ora 19:00, iar antrenorul ploieștenilor, Nicolae Constantin, și fotbalistul Eugeniu Cebotaru au prefațat-o din perspectiva gazdelor.

Nicolae Constantin: ”Nu trebuie să stăm să ne plângem, suntem bine acum” 

”Principalul” ”lupilor galbeni” a declarat că FK Csikszereda, în ciuda startului mai slab de campionat, rămâne o echipă importantă care poate pune probleme Petrolului. O vede atât de bună încât o consiferă o pretendentă la play-off și, implicit, la promovarea în Liga 1.

Constantin a încercat, pe durata săptămânii premergătoare jocului, să elimine pe cât posibil greșelile pe care Petrolul le-a făcut în partida din etapa a 2-a, cu Metaloglobus, pierdută cu 0-1.

”Ne așteaptă un meci cu o echipă bună a campionatului. Un club solid, care a plecat, acum câțiva ani, din eșaloanele inferioare, a ajuns în Liga a 2-a, iar sezonul trecut s-a calificat în play-off și, la nivel de juniori, a câștigat un titlu național!

Din punctul meu de vedere, pe Csikszereda o vedeam chiar ca pe una dintre favoritele la promovare, iar faptul că a pierdut primele două meciuri nu trebuie să ne inducă în eroare și să credem că vom avea o misiune facilă. Din contră, nu ne avantajează deloc faptul că nu au niciun punct, pentru că, în mod sigur, vor veni la Ploiești deciși să-și vândă cât mai scump pielea!

Sperăm, însă, să facem un joc bun, iar la final să punem cele trei puncte în dreptul nostru, în clasament. Am făcut analiza jocului trcut, am văzut ce am greșit și de ce nu am reușit să venim cu puncte de acolo. Poate că nu am fi meritam să câștigăm acel meci, dar, cu siguranță, nici nu meritam să-l pierdem!

Dar, nu trebuie să stăm să ne plângem, suntem bine acum, lăsăm în urmă ce a fost și ne concentrăm pe ce avem de făcut. Nu mi-e frică de nimeni ci, așa cum am mai spus, doar de noi, pentru că doar noi putem greși și le putem face adversarilor munca ușoara”, a declarat Nicolae Constantin la conferința de presă, citat de FC Petrolul.

Eugeniu Cebotaru: ”Avem mare nevoie de suporteri, fiindcă ei ne dau putere și ne împing de la spate” 

Petrolul a analizat bine adversarul, după cum a declarat Eugeniu Cebotaru. Unul dintre cei mai experimentați jucători din lotul Petrolului a fost la conferința de presă înaintea partidei cu FK Csikszereda și a declarat că au fost urmărite partidele din primele etape, cu Steaua și Astra, ambele pierdute.

Cebotaru speră ca suporterii să vină într-un număr mare pe ”Ilie Oană”, în ciuda problemelor de la club, cu privire la mărci.

”Ne așteaptă un meci dificil, cu o echipă matură, bine organizată. Am văzut primele lor două partide, cu Steaua și cu Astra, în care au pierdut la limită, după ce, însă, au dominat și au avut ocazii foarte mari, deci rezultatele nu au fost conforme cu ceea ce s-a întâmplat pe teren. Va fi un meci cu miză mare, poate și cu o încărcătură psihologică în plus, pentru că am pierdut în etapa trecută și suntem datori, acum, să câștigăm toate cele trei puncte!

Trebuie să gestionăm foarte bine fiecare moment din meci, să nu facem greșeli și să fim tari din punct de vedere psihic.

Avem mare nevoie de suporteri, fiindcă ei ne dau putere și ne împing de la spate. Îi rugăm să vină și să ne susțină, pentru că avem cu toții același obiectiv, să vedem echipa în Liga 1! Este foarte important să fim uniți și îi așteptăm în număr cât mai mare pe stadion!”, a declarat Cebotaru.

În primele două etape din Liga 2, Petrolul a înregistrat o victorie și o înfrângere, 2-0 cu Poli Iași și 0-1 cu Metaloglobus. De partea cealaltă, FK Csikszereda le-a pierdut pe ambele, 0-1 cu Steaua, 0-1 cu Astra.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures
Video: Petrolul Ploiești

https://liga2.prosport.ro/seria-1/tensiuni-la-conferinta-de-prezentare-a-noului-director-de-marketing-de-la-petrolul-problema-marcilor-a-nascut-noi-contre-costel-lazar-vrea-sa-conduca-toata-lumea-sa-raspunda-un-prost-19196386

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dezbinare-la-petrolul-uniunea-suporterilor-petrolisti-s-a-retras-din-aga-si-se-disociaza-de-echipa-comunicat-dur-la-adresa-membrilor-fondatori-declaram-razboi-deschis-marcii-fcp-si-vulpii-19195514

https://liga2.prosport.ro/seria-1/paradoxul-cu-care-se-confrunta-steaua-clubul-nu-a-devenit-privat-dar-sponsorii-se-bat-sa-si-asocieze-numele-cu-el-managerul-bogdan-marinescu-sigur-se-vor-mai-concretiza-19196436

Andrei PASCU 17 Aug. 2021, 19:38 Liga 2
Pe aceeași temă