Nae Constantin nu pleacă după fentă înaintea jocului cu Dunărea Călărași. Antrenorul Petrolului e în gardă: ”Pare un meci ușor, dar întâlnim o echipă care e bine organizată defensiv”. Cu ce altă formație din Liga 2 o aseamănă

Andrei PASCU 05 Nov. 2021, 15:37 Liga 2
Nae Constantin nu pleacă după fentă înaintea jocului cu Dunărea Călărași. Antrenorul Petrolului e în gardă: ”Pare un meci ușor, dar întâlnim o echipă care e bine organizată defensiv”. Cu ce altă formație din Liga 2 o aseamănă

Petrolul are meci acasă în etapa a 13-a a Ligii a 2-a, cu Dunărea Călărași, sâmbătă, de la ora 12:30. Ploieștenii sunt conștienți că pornesc cu prima șansă în fața adversarei, ținând cont de situația grea pe care o traversează aceasta din mai multe puncte de vedere, lucru recunoscut de Nicolae Constantin.

Nicolae Constantin, despre Dunărea Călărași: ”O echipă care este bine organizată defensiv, bine pregătită fizic”

Antrenorul Petrolului a prefațat disputa cu Dunărea Călărași și a afirmat că partida nu trebuie, totuși, neglijată. A urmărit câteva meciuri ale călărășenilor, iar dacă eticheta pusă la prima vedere, prin prisma rezultatelor, este de echipă care nu are șanse împotriva Petrolului, Constantin a afirmat că a sesizat o bună organizare.

Situația Dunării Călărași a fost comparată de Nicolae Constantin cu cea de la Astra, prin prisma faptului că ambele loturi sunt foarte tinere. ”Lupii galbeni” au jucat chiar runda trecută cu formația din Giurgiu și au învins-o la limită, cu scorul de 2-1.

Dacă ne uităm strict la clasament și la rezultate, atunci ar părea un meci ușor. Dar, dacă luăm și analizăm în detaliu jocurile lor o să vedem că întâlnim o echipă care este bine organizată defensiv, bine pregătită fizic și care are în componență mulți jucători tineri, care își doresc să se afirme.

Sunt periculoși, asta și pentru că vin fără să aibă ceva de pierdut, și să nu uităm că și etapa trecută am întâlnit un adversar cam de aceeași categorie, Astra Giurgiu, și s-a făzut cât de greu ne-a fost să învingem”, a declarat Nicolae Constantin, despre partida cu Dunărea Călărași.

Petrolul are tot lotul valid! 

De la începutul campionatului Petrolul nu a reușit să aibă la dispoziție întreg lotul. Așa se întâmplă însă acum, iar Nicolae Constantin nu mai are absenți. Toți fotbaliștii sunt apți și pot intra pe foaia de joc pentru disputa de sâmbătă.

Ne-am pregătit bine toată săptămâna, suntem cu toții sănătoși! Și când spun asta mă refer la faptul că nu mai avem niciun accidentat, au fost prezenți 32 de jucători la antrenamente, și sper, acum, să fiu inspirat în alegerea celor 20 care vor fi pe raportul de joc”, a declarat Nicolae Constantin.

Marian Huja: ”Trebuie să câștigăm meciul” 

Fundașul central Marian Huja a participat și el la conferința de presă premergătoare partidei cu Dunărea Călărași. Impresiile apărătorului despre confruntare:

Nu există meciuri ușoare în Liga 2. O să fie o confruntare dificilă, dar suntem pregătiți mental și fizic și trebuie să dăm sută la sută, astfel încât să nu le oferim nicio șansă adversarilor, să nu-i lăsăm să aibă încredere că ne pot învinge. Trebuie să câștigăm meciul și să-i facem pe suporteri, cei care, din păcate, vor sta la televizor, să fie din nou mândri de noi”.

Petrolul a pierdut ultimul meci oficial cu Dunărea Călărași 

Petrolul și Dunărea Călărași au jucat un meci amical în ianuarie, în perioada sezonului trecut, iar ploieștenii au câștigat cu scorul de 2-1. Ultima confruntare directă oficială dintre cele două formații a avut loc în sezonul regular trecut, în septembrie, iar Dunărea Călărași a câștigat pe terenul Petrolului cu scorul de 1-0.

Înaintea confruntării de sâmbătă, Petrolul e pe locul 1, cu 33 de puncte, iar Dunărea Călărași e pe poziția a 18-a, cu 3 puncte. Formația lui Nicolae Constantin are 10 victorii la rând în campionat, în timp ce călărășenii nu au câștigat vreun meci până acum în Liga 2 și au șase eșecuri consecutive.

Foto: Răzvan Păsăriă/ Sport Pictures 
Video: Petrolul 

 

 

Andrei PASCU 05 Nov. 2021, 15:37 Liga 2
Pe aceeași temă